Bugaboo rea och barnvagnsletande

2010-02-27 15:15:25 Shopping
» Kommentarer(0) «


Idag har jag fortsatt min jakt på barnvagnen "City Select" som jag vill ha. Har fått ett tips om att det kan finnas en butik som har den inne för leverans i april. Hoppas, hoppas, hoppas. Det jobbiga nu är att jag måste vänta ända tills på måndag innan jag kan ta kontakt med dem och höra om så är fallet. Håll tummarna för mej nu! Jag vill verkligen så gärna ha den här vagnen!

Vi kom just hem efter en tur på stan. Träffade Louise och Emil och käkade lunch. Efter lunchen tog vi en sväng till toddler och kikade på deras utförsäljning. Jag blev nästan lurad att köpa ett Offwhite topset till buggan. 30% rabatt hade de på alla barnvagnstillbehör. Bugaboo har ju aldrig rea annars så man borde verkligen passa på... men ska vi snart sälja den så känns det ju lite dumt att gå och köpa ett topset som jag egentligen inte behöver. Ibland önskar jag att man va miljonär:)

Nu har Mira blivit tyst och somnat och Theo ska få en skvätt mjölk så att han sedan också kan sova. När barnen blivit lugna ska krypa upp i soffan och läsa nya Mama och Amelia som kommit ut i veckan. Jag har inte ens hunnit öppna dem trots att det var flera dagar sedan dom kom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback