Dagisbarn?

2010-02-16 10:47:11 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Efter ännu en natt då Theo sovit 6 timmar i sträck och Mira legat kvar i sängen utan spjälor så törs jag nog säga att jag har väldigt duktiga barn.
När vi kommer hem igen ska vi åka till IKEA och köpa en ny säng till Mira. Hon har ju blivit stora tjejen medans vi varit här.

Att Theo sover så länge på nätterna är ljuvligt! Jag är tom utvilad när jag vaknar på mornarna. Klart jag hoppas att han snart ska sova över 5 målet också, men just nu är jag nöjd som det är. Bättre sova åtminstone 5-6 timmar istället för 2-3!

Idag har vi inga planer alls. Mamma har massa barn här hemma så Mira har det toppen bra. Känns ju onödigt att åka någonstans när hon ändå har så roligt här hemma. Sådana här gånger när jag ser hur roligt hon har med alla barnen funderar jag lite extra på om vi verkligen har gjort rätt beslut när vi har henne hemma från dagis fortfarande. Jag tror verkligen att hon skulle trivas bra på dagis.
...Men, jag får helt enkelt bli bättre på att sysselsätta oss fast vi går hemma. Öppna förskolan och sånt är ju toppen.

Kommentarer
Postat av: patricia

Nä men jag gör samma som du =) men det tar ju några timmar hela grejen så då kallar jag det för behandling hihih ja visst ser han bättre ut nu!

2010-02-16 @ 11:12:44
URL: http://tricias.blogg.se/
Postat av: Charlotte - Mamma till Nikita

Så skönt för dig att dom sover bättre. Tyckte ju så synd om dig i början då du aldrig fick sova. 6 timmar i sträck lät ju som världens dröm, jag har nog inte sovit mer än 2 timmar i sträck sen några dagar innan förlossningen. Så jag längtar tills man får sova en hel natt :)

Kram

2010-02-16 @ 14:43:44
URL: http://charlottegaines.blogg.se/
Postat av: Sofie

Vad skönt att dom sover bra.



Vi har precis börjat med spjälfri till sonen på 1½ år. Och det är som en ny värld för hela familjen, helt plötsligt sover han ju bra på nätterna!!

Tänk att det var det som behövdes.

2010-02-16 @ 15:38:36
URL: http://sofst.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback