Det finaste man har sätter man på bordet...

2010-01-04 17:06:56 Mitt mammaliv
» Kommentarer(7) «



Så säger alltid min mamma och jag tycker det är bra ord.

Här på övervåningen har vi ännu ingen bra säng eller så till prinsen. Just nu är hans sovplats i en badbalja proppad med täcken och filtar så att det blir mjukt och skönt. Jag hoppas att vi kommer på någon bra lösning framöver, men tills vidare får baljan funka bra.



Idag blev jag ensam med barnen i två-tre timmar medans Maken var ner på stan i massa ärenden. Hamnade i mitt första "vill dela på mej problem" när lillebror vaknade och ville ha mat samtidigt som storasyster också vaknade och ville upp. Hur gör man när man sitter där med bröstet framme och armarna fulla samtidigt som en till vill bli upplyft ur sin säng. En av dom fick vackert vänta på sin tur och just idag blev det Mira. Tack o lov hade hon inget emot det och låg nöjd och glad kvar i sin säng när jag kom in några minuter efter första pipet.

Idag har vi äntligen gjort klart med lägenhetsaffären. Maken o Mira är på banken och skriver de sista papperen just nu. Det gick som tur var att lösa så att jag slapp vara med. Hade inte känts bra att få lov till att slita ut en tvådagar gammal bebis till en offentlig plats redan.

Nu hör jag att det låter här nere. Familjen samlade igen.
Ikväll får vi lite besök. Gäller att passa på med besökare medans jag är hyffsat pigg.
När jag fött Mira kom min depp och sliten period efter 4 dagar. Då hade jag feber och var allmänt ledsen och eländig. Vi får väl se om det kommer någon sådan period denna gången.


Kommentarer
Postat av: Lilla Duktig

Grattis!

Han är alldeles underbar, din lillkille!

2010-01-04 @ 19:36:31
URL: http://lilladuktig.blogspot.com
Postat av: Ida Fridalius

Hör av dig, jag har världens bästa flytta runtsäng om Ni vill låna? Kan komma förbi med den imorgon om du vill! Båda våra barn har varit med överallt i den... Ska skicka en bild till din FB...

2010-01-04 @ 19:42:20
Postat av: Carolina

Det är lite knep och knåp innan man får in rutinerna med 2 barn, men det går förvånansvärt fort :-) kram

2010-01-04 @ 19:48:59
URL: http://carolina1979.se
Postat av: sandra

Smart lösning, känns som man behöver komma på lite smarta ideér ibland :) Ja snart håller vi i vår bebis, jag tror det blir en till kille men vem vet :) kramar!

2010-01-04 @ 20:50:50
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Sofie

Grattis till den lilla prinsen!

2010-01-04 @ 23:16:04
URL: http://sofst.blogspot.com/
Postat av: Emilia

Åhh vad mysigt... nu har ni en av varje, den lilla familjen känns helt komplett! Men nu är jag nyfiken på vad ni har för namnförslag till lillkillen... ;o)

2010-01-05 @ 11:29:03
Postat av: Familjen Nordquist på Västerskog

Grattis till lillkillen! Hoppas att vi får komma och titta på honom när han har vuxit till sig lite! Många kramar från familjen Nordquist på Västerskog!

2010-01-05 @ 18:55:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback