Kan det inte vända snart?

2010-01-10 08:35:57 Mitt mammaliv
» Kommentarer(5) «


Jag känner hur orken sugs ur mej för varje dygn som går. Inatt bröt jag ihop när Mira vaknade klockan fem, då hade jag varit vaken sedan tre och just fått lillebror att somna. Självklart började han röra på sig igen när han hörde storasyster o så gjorde han ett jätte lass i blöjan samtidigt. Just i det ögonblicket blev det lite för mycket för en sliten mamma.

Mira somnade om men sov bara en halvtimme till sedan ville hon gå upp. Maken var snäll och tog med henne till övervåningen så att jag o lillebror fick sova en stund till. Tyvärr blev det inte så mycket sömn med en gnällig tjej en trappa upp o en lillebror som återigen blev hungrig.

Vid lunchtid får vi besök av makens familj. Dom kommer hit för att skåda vårt lilla underverk. Hoppas att deras besök kan få mej på lite bättre humör och att jag har orken till att vara trevlig de timmarna dom är här.
Sova får jag göra en annan gång...

Kommentarer
Postat av: Annah

Det är SKITJOBBIGT i början men innan man vet ordet av det så vänder det helt plötsligt. Tar ju ett tag för de små livet att fatta att de ska sova på nätterna.



Många kramar

2010-01-10 @ 09:05:47
URL: http://elsklingen.se
Postat av: Carolina

Men kan inte mannen din ta Mira, och märker han att hon är gnällig så kan han väl gå ut med henne o busa lite - även om det är tidigt, det är VIKTIGT att du får vila om du ska orka med! kram

2010-01-10 @ 10:42:41
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Charlotte - Gravid

Usch så jobbigt, förstår om du är helt slut! Kan inte vara lätt o ta hand om 2 små, synd att dom inte kan sova samtidigt så du också kan få lite sömn.

Hoppas det blir bättre snart, du är stark så kämpa på!

Kram

2010-01-10 @ 14:02:21
URL: http://charlottegaines.blogg.se/
Postat av: Patricia

Åhh stackars dig =( Hoppas det vänder snart!

2010-01-10 @ 20:11:40
URL: http://tricias.blogg.se/
Postat av: sandra

Jag har brutit ihop några gånger i helgen, så du är inte ensam! Var ensam med dem idag och eftermiddagen var hemsk och natten likaså annars har vi tack och lov fått sovit hyffsat bra på nätterna. Du är inte ensam iaf! Men det blir nog bättre! Kram

2010-01-11 @ 18:20:44
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback