Lillebror tre veckor idag!

2010-01-23 10:24:05 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Hade en supermysig kväll igår med Theo och Emmelie. Timmarna flyger lätt iväg när man har massor att prata om.

Idag hade vi tänkt hälsa på Makens familj... men det blev inget då de kan ha drabbats av vinterkräksjukan. Usch o fy för denna hemska sjukdom. Då vi inte vill riskera att barnen blir dåliga så fick vi skjuta på besöket lite. Det betyder alltså att vi inte har några planer alls för dagen. Ganska skönt tycker jag... men känner jag maken rätt kommer han snart att stå här och stampa o vilja hitta på nåt. Få se om vi lyckas hitta på nåt skoj.

Idag fyller lillebror 3 veckor. Han växer och utvecklas för varje dag. Det är så roligt att han börjar ha lite mer vakentid på dagarna nu. Det är inga långa stunder, men ändå så pass att man hinner prata med honom lite och titta  in i de fina ögonen. Mira är fortfarande en stolt storasyster och är lika glad att se lillebror varenda gång. Det är härligt att va här uppe och se hur glad Mira blir av all uppmärksamhet. Hon behöver det lilla tjejen. Kan inte va lätt att helt plötsligt fått en lillebror som snor mammas uppmärksamhet.

Lillebrors nätter funkar sådär. Han ammar var tredje timme dygnet runt. Förrutom igår natt då han sov 5 timmar i sträck utan mat! Det jobbigaste är de nätter då han inte somnar om direkt efter amningen utan ligger och smågnäller och tappar nappen hela tiden. Men... han är bara tre veckor än så jag har ändå hopp om att det kan bli bättre och att vi inte ska behöva vakna så här ofta hela första året.

Nu ska jag göra mej iordning och sen fika med familjen.

Kommentarer
Postat av: Tova

Tack så mycket för din kommentar :)



Ja det var verkligen en surrealistisk upplevelse, så långt från min "planerade" förlossning som man kunde komma (även om det såklart nog aldrig blir riktigt som man tänkt sig)

Nu har vi dock så smått börjat återvända till vardagen, min lille vill också amma var 3:e timme dygnet runt... men han är värd allt trötthet i världen ;)

2010-01-23 @ 16:39:21
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet
Postat av: Liv

Nej Ullared med en liten bebis känns inte helt lätt, så jag förstår att du väntar med det ett tag :) Tusen tack för gratulationen och grattis själv :)

2010-01-24 @ 11:17:27
URL: http://livligaskutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback