Måndagen 100111

2010-01-11 19:31:16 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Hjälp va jag är trött just nu. Har varit en fullproppad dag idag.

Bvc besöket gick bra. Fick en massa information och sedan vägdes lillebror. Första kissolyckan skedde även då och han pinkade in revir över hela köksbordet, mitt ben och bvc journalboken. Vikten låg idag på 3740g vilket betyder att han redan har börjat gå upp i vikt igen. Skönt att se att han får i sig nåt och att det inte bara är torramning vi sysselsätter oss med.
För att svara på en kommentar så kom faktist bvc hit idag. De har alltid hembesök första gången man ses. Tror att det är så på de flesta ställen?

Efter att bvcsköterskan varit här tog jag en sväng ner på stan för att lämna tillbaka ett klädesplagg och sedan köpa lite mat att fylla kylskåpet med.
Passade på att fynda lite på Kappahl som hade halva reapriset och det blev även nåt plagg från lindex (även de från rean). Jag får ta o lägga ut några bilder på det jag fyndat imorgon kanske.
Jag älskar att shoppa på halva reapriset. 20 kr för en body är helt i min smak. Fast ska man fynda så så måste man vara ute första dagen de sänker priserna... sen är allt fint slut.

När jag kom hem från min shopping tur fick vi besök av familjen A. Lillebror fick en fin present (Tack för den!) och så fikade vi en stund. Mira var både högt och lågt och jag börjar fundera på vad vi stoppat i henne idag egentligen. Trodde aldrig att hon skulle somna när jag lade henne i sängen för en halvtimme sedan. Men somna gjorde hon och nu är det bara att hoppas att hon inte vaknar förrän imorgon klockan sju tidigast.


Koncentration på hög nivå

Ikväll blir det att slappa framför tven och äta en macka med messmör (Har fått cravings på messmör. Kan man få cravings efter graviditeten också?)

Imorgon är en ny dag... nya möjligheter.


Kommentarer
Postat av: Carolina

Såklart man kan - amningscravings! ;) kram

2010-01-11 @ 22:54:16
URL: http://carolina1979.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback