Fredakväll med främmande

2010-07-02 20:28:15 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «



Saknar dej gumman!

Nu kommer snart våra gäster för natten. Vi har laddat upp med varma mackor och så lite jordgubbar med grädde till efterrätt.
Vi har städat som galningar i eftermiddag. Vi bestämde oss för att nu ska huset skina de sista dagarna vi är hemma innan semestern. Jag ska NJUTA! Fattar inte att det ska va så svårt att hålla ordning. Inte ens när Mira är borta lyckas vi ha det så städat och fint som vi vill.

Idag fyller vår lilla gullgroda 6 månader! Jösses va fort tiden går. Om man dubblar den tiden så blir han ett år. Det kommer att gå lika fort det är jag rädd. Jag kanske inte behöver ha ångest över att jag köpte en höstoverall igår på rean... det kommer nog gå fortare än att man hinner räkna till tre innan det är höst och vinter igen. (Pessimisten har talat)

Jag tänkte lägga in några videofilmer och kort på vår älskling, men jag hinner inte det nu. Jag lovar att ett sådant inlägg kommer imorgon eller senare i helgen.

Måste ju även visa er alla fina saker jag fyndat på sommarrean. Ja ni vet väl vid det här laget att jag är rea tokig:) Än så länge ingen supersuperrea, jag är rädd att den kommer när vi åker uppåt landet. Tur att det finns städer i dalarna också.

Nu ska jag dricka ett glas vatten och försöka kyla ner mej innan gästerna anläder.

Trevlig helg kära ni och njut nu av värmen!

Kommentarer
Postat av: marlene

Jag kanske överdriver min ilska en aning men gravid hormonerna har talat skratt



Är mkt nyfiken på dina rea fynd...

KRAM

2010-07-02 @ 20:30:37
URL: http://johnlittle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback