Inte alltid som man tänkt

2010-07-29 07:54:28 Mitt mammaliv
» Kommentarer(4) «


Jag lovade maken att han skulle få åka på "Killkväll" igår kväll, han begav sig iväg klockan halv sex och jag kände mej hoppfull. Jag laddade upp med bompa och bokläsning innan det var dax att få barnen i säng. Theo somnade direkt men det gjorde INTE hans syster. Någongång efter nio somnade hon till sist men då hade jag redan ringt hem maken från sin killkväll och hunnit att tappa tålamodet totalt.

Stackars tjej ligger och ältar hela dagen när hon ska sova. Hon babblar alla nya ord hon lärt sig plus hela det gamla "förrådet". Det märks att det är mycket som händer på talfronten nu och att det är jobbigt för henne att koppla av och sova. Jag antar att hennes tankar snurrar konstant.

Snälla säg att dessa faser glesar ur ju äldre barnen blir!? Nu fattas det bara att Theo får tandsprickning också.

Vart tog energin vägen som jag samlat på mej uppe i dalarna. Jag skulle ju ha tålamod för allt ju! Tre kvällar och tre nätter det var allt som behövdes för att knäcka mitt tålamod och min höstenergi. Känner mej som en usel mamma som inte ens har tålamod till att få mina egna barn i säng.


Kommentarer
Postat av: Anna - Mamma till Felicia & gravid med lillebror

Ibland behövs det så lite för att man ska explodera.

2010-07-29 @ 09:05:41
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: CiliaH

Usch då vännen. Det är ju inte roligt när man känner så. Kan trösta dig med att det går över och sen kommer nya faser av stök som även de går över och så vidare...

Vet inte om det är så mycket till tröst dock ;)



Kram

2010-07-29 @ 09:58:47
URL: http://ugglehuset.wordpress.com
Postat av: Petra

Tur att inte alla dagar/kvällar e lika,lycka till men det är inte lätt att ha små alla gånger men en sak e säker det går över snart e de vuxna haha kram

2010-07-29 @ 10:16:09
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: sandra

Jag vet hur det är med jobbiga läggningar! KOmmer ihåg när Edvin var nyfödd och Alvin krånglade med både lunchsömn och kvällsömn.. Kunde bli tokig!

2010-07-29 @ 19:44:43
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback