Receptet för lyckad förmiddag

2010-07-02 08:53:27 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «



Theo sover gott mellan mamma och pappa.


Ja då var det morgon igen. Solen skiner, sonen sover och kaffet är på G. Kommer bli en nice förmiddag. Jag har börjat läsa Lisa Marklunds nya bok "Postcard killers". Jätte spännande och lättläst. Har jag tur hinner jag läsa ur den idag:)

Ikväll får vi finbesök i form av vänner från dalarna. Dom ska husera hos oss en natt innan de åker vidare på semester på västkusten. Blir roligt med besök även om de inte stannar så många timmar.
Blir lite avis minsann...jag vill också åka på sol och bad semester. Fatta va skönt! Veckan som kommer verkar ju bli riktigt solig och het också om man ska lita på väderexperterna.

Nä... nu kan jag inte sitta här och slösa tid längre. Dax för kaffe.


Kommentarer
Postat av: Anna - Mamma till Felicia & gravid med lillebror

Måste bara fråga: Har du läst Liza Marklunds andra böcker? jag verkligen älskar den Kvinnan och läst alla hennes böcker men inte hennes nya. Lite skeptisk mot hennes nya av någon anledning.



Kan tips dig om en bok: Väninnan av Denise Rudberg. Läst den säkert 10 gånger. annars så är Twilight böckerna en mega favorit hos mig :)



Tar gärna emot lite boktips :)

2010-07-02 @ 09:14:01
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: Tova

Åh, den boken har jag också, men det lär väl ta hundra år innan jag blivit klar med min nuvarande roman... trodde jag skulle hinna läsa alla böcker nu under mammaledigheten, men så har det inte blivit hittills ;)



MTB-skorna är riktigt sköna, återstår att se om de verkligen är så fantastiska som alla säger bara... har inte märkt nån "tränings-effekt" iaf, men det känns att de är mer ergonomiska än vanliga skor! :)

2010-07-02 @ 17:52:32
URL: http://trasslet.se
Postat av: Anna - Mamma till Felicia & gravid med lillebror

Just nu läser jag väninnan av Denise rudberg. Galet bra.



Jag ska nog klicka hem marian keyes nya bok. verkar väldigt bra.

2010-07-02 @ 18:05:12
URL: http://tokmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback