Skogen och sjön

2010-07-16 20:38:28 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «




I förmiddags var vi som jag skrev tidigare vid en stuga i skogen och fikade. Mira passade på att bada med sin pappa medans Theo låg skyddad av myggnätet i vagnen. Vi hade en mysig fika och njöt av skogens lugn.



Efter vår lilla skogstur åkte vi till en fd arbetsplats till mej. Det är ett värdshus här i byn där jag tidigare jobbade som servitris. Vi åt god lunch och njöt av den fina herrgårdsmiljön.

Med andra ord har det här varit en dag då vi bara åkt omkring och njutit av den härliga naturen och byns bästa platser. Det är sådana här gånger man kan fråga sig varför man flyttade till stan:)





Ikväll har vi käkat pizza och lugnet har ganska nyss lagt sig då båda barnen somnat gott. Det är femte kvälllen Mira somnar direkt utan krångel. Vågar vi hoppas på att hon kommit ur sin "krångelfas"? Jag är rädd att det kommer att bli lite av en nystart då vi kommer hem igen. Är nog lätt att hamna i samma gamla vanor på hemmaplan.

Nu är det helg igen och jag förundras över hur fort dagarna går. Inte många dagar kvar nu på vår dalarna semester.

Dax att plocka fram boken (Läser nu en Camilla Läckberg deckare) och krypa upp i någon fortölj. Igår somnade jag klockan 21, ska försöka vara vaken liiite längre ikväll.

Kommentarer
Postat av: sandra

Härliga dagar ni verkar ha haft! Vi ska upp till dalarna imorgon, Alvin åkte upp idag till min mamma. Det är härligt att vara hos dem i skogen men jag skulle få lappsjukan tillslut, nog för att vi snart flyttar ut från stan men 10 minuter in så är vi inne i stan igen. Hemma hos mamma är närmsta "stad" inte ens en stad, eller ja borlänge då men dit är det några mil! Kram

2010-07-16 @ 21:48:32
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Emmelie

Så underbart skönt! Men så tråkigt att er vistelse här snart är över. Jag tror inte jag någonsin blir nöjd hur länge ni än stannar för det är alltid för kort=) Jag hoppas bara att Lillys feber ger sig så vi kan träffas nån gång mera innan ni drar hemmåt igen. kram!

2010-07-16 @ 22:33:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback