Firar lite halvt

2010-06-25 10:51:20 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Klockan är bara halv elva men för oss känns det som att den vore tre på eftermiddagen.

Idag är det midsommarafton och dans runt stången. Vi tänkte för Miras skull försöka ta oss iväg på något trevligt firande i närheten. Vi kommer att va ensamma under dagen så det blir väl lite trevlig grillning till kvällen och en mysig film framför tven. Midsommar känns inte för mej så värst speciell...det var länge sen jag firade den med pompa och ståt. Blir väl roligare sen när barnen blir större kanske och man kan bilda sina egna traditioner.

Imorgon åker vi och möter upp mamma och pappa för överlämning av Mira. Vi tänkte passa på och stanna och fika på ett mysigt ställe vid vattnet. Efter överlämningen bär det av hemmåt igen, säkerligen till ett betydligt tystare, lugnare och kanske tom tråkigare hem utan vår käre dotter.

Känner mej nästan lite deppig idag, måste vara brist på sömn som börjar ta ut sitt. Tänk att jag ska va så sömnberoende. Jag har egentligen ingen rätt att klaga... jag får ju ändå sova ostört under natten fram till fem. problemet ligger nog i att vi går och lägger oss alldeles för sent.

Nu ska jag dricka kaffe få se om jag piggnar till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback