Konsten att roa ett barn

2010-06-09 12:56:53 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Jag vet inte om jag törs lägga ut bilder på allt jag sytt den här morgonen, då kommer ni att undra vad jag har gjort med mina barn. Den enda förklaringen jag har är att jag har väldigt snälla barn och att jag denna morgon låtit Mira göra en massa bus. Hon har diskat och blött ner hela köksgolvet plus sig själv. Hon har även målat med tuschpennor, strött ut pussel över hela golvet och överallt... ja allmänt stökat till det medans jag suttit och sytt. Frågan är väl om jag tidsmässigt egentligen tjänade på att göra det nu med tanke på all städning det medförde:)

Nu sover Mira middag och Theo ammar. Jag har även hunnit med att packa barnens resväska under den senaste timmen.

Har jag berättat att vi åker upp till dalarna i helgen? Min syster tar stundenten så vi ska fira henne i dagarna tre. Ska bli riktigt skoj!
Vi åker redan imorgon, därav min packning idag.

Innan vi bär av uppåt landet ska vi först åka lite västerut, närmare bestämt till Göteborg. Maken ska dit på ett jobbmöte imorgon så jag och barnen passar på att åka med på en liten shoppingdag. Efter några timmar shopping åker vi sedan uppåt och beräknad vara i dalarna framåt midnatt (förhoppningsvis lite tidigare). Vi har laddat upp med lite planering inför studentfesten och en deckare på ljudbok. Kan behövas när man åker så långt. Vi planerar att barnen ska sova hela vägen upp så då kan vi vuxna roa oss själva med en bok.

Nu ska jag gå och ta nåt foto på mina syalster och lägga upp det här på bloggen.


Kommentarer
Postat av: Carro

Haha så brukar jag också göra med Vendela när jag behöver lite extra tid till något annat. Men som sagt det blir mycket att städa upp sen..

2010-06-09 @ 14:20:04
URL: http://livetmedvendela.blogg.se/
Postat av: Tomas N.

Dagens morsor, amma och blogga samtidigt... Vart ska detta sluta?

2010-06-09 @ 16:44:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback