Matglad och pusselfärdigheter

2010-06-03 19:17:55 Mitt mammaliv
» Kommentarer(9) «


Sitter här med en liten gullgroda i knät. Han tjoar och skriker åt bilderna som visas på datorn. Just nu blev det lite tråkigt när jag började skriva. Han har just fått amma lite. Portionen med gröt som han fick för en stund sedan räckte tydligen inte. När tallriken var slut så började han stortjuta. Verkligen roligt att han är så förtjust i mat. Det enda som är lite läskigt hitintills är fruktpurén som han fick smaka häromdagen. Den grimaserade han illa åt. Vet inte om det var pga av den lite sura smaken eller att den var kall. Han har ju faktiskt aldrig fått smaka något kallt innan.

Jag måste bara få berätta en liten rolig sak jag kom på nyss. Mira har inte bitits på varken hela dagen igår eller idag. Trots att Theo låg på golvet i hennes rum så lyckades hon hålla sig ifrån honom. Stolt mamma!

Vi har varit ute hela dagen idag. Var till lekparken en sväng på förmiddagen, sen tog jag en promenad medans båda barnen passade på att sova. På eftermiddagen sen har vi varit ute på gården. Jag har solat kombinerat med att leka med Mira. Vi har byggt pussel i massor! Mira fick ett "riktigt" pussel utan knoppar på av mina föräldrar när hon fyllde år. (Det var med sex bitar.) Efter att vi lagt det ungefär 15 gånger började Mira fatta hur man skulle göra. Hon tyckte det var jätte roligt de restrerande 10 gångerna medans jag gärna hade gjort något annat efter de första 5:)

Just nu har jag ont, väldigt ont! Har bränt mej på armar och axlar. Dumt.

Kommentarer
Postat av: Michelle

Ne usch det är jättejobbigt :/ men det värsta är att läkarna verkar inte ta vår oro på allvar och när man sitter där och berättar hur hon är eller har varit så säger dom bara det är heeelt normalt!

2010-06-03 @ 23:10:58
URL: http://mammasnovalie.blogg.se/
Postat av: Marlene

Ja, det är ju en bit att köra. Men har jag vägarna förbi i sommar så kan jag hojta till! :)

Ha en bra dag!

2010-06-04 @ 06:37:55
URL: http://bymarlees.blogg.se/
Postat av: Sofie, mamma till Felicia

Tack så mycket! :) Vad snäll du är.

2010-06-04 @ 06:45:20
URL: http://feliciasmammas.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ja, jag har upplevt det ofta hos barn som inte är så kommunikativa, men lika ofta försvinner det i takt med att orden kommer… så jag tänker att du inte behöver vara orolig. Du gör ett bra jobb!



Du kan absolut få tillgång till de lösenordsskyddade inläggen, men maila mig på [email protected] så skickar jag det till dig.



Hoppas ni får en lika solig och skön dag idag!

2010-06-04 @ 07:39:03
URL: http://justnuochidag.wordpress.com/
Postat av: LI N N

supersöt blogg:)

2010-06-04 @ 08:10:44
URL: http://linnlii.blogg.se/
Postat av: Linda

Sv, tack så mycket :) Tröjan är en pymajam som en vän till mig köpt i usa, hon har en likadan till med isbjörnar och snöflingor. Superbra kvalitet men synd att man inte kan köpa dom här :(

2010-06-04 @ 11:09:53
URL: http://lindaoelvira.blogg.se/
Postat av: Bea

Line brukar oftast sova middag, men ibland kommer hon i nån period då hon inte alls vill sova och då brukar vi också fundera på att hoppa över det. Det är svårt det här med sömn, för sover hon för sent eller för länge så på dagarna så är hon uppe så sent på kvällarna.

2010-06-04 @ 12:37:55
URL: http://linesmamma.blogg.se/
Postat av: Maria

Sv: Ja, det är skoj att jämföra lite. Tänk att jag trodde aldrig att nån extra timme sömn kunde vara så värdefull som den är nu. Sover våran son en timme längre på morgonen så är jag överlycklig hela dagen S

2010-06-04 @ 13:49:25
URL: http://hecate.se
Postat av: FLOOSAN

Hoppas ni fick en trevlig helg

2010-06-04 @ 18:57:51
URL: http://blogg.mama.nu/floosan/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback