Perfekt tisdag

2010-06-22 21:07:34 Mitt mammaliv
» Kommentarer(4) «




Idag har vi haft fullt upp. Jag och Mira började dagen med att åka till öppna förskolan med ett gäng mammor. Vi hade några trevliga timmar med lek, sång och fika innan vi begav oss hem igen.
Väl hemma var det lunchdax, sovtajm och sedan lite utelek innan solen gick i moln.

Jag och Theo passade på att sova middag mellan fem och sex. Mira busade under tiden med sin pappa. Det var otroligt välbehövligt att få sova en timme. Jag kommer nog utan problem att kunna lägga mej klockan nio iaf.

Nu har vi precis lagt barnen och man sitter som på nålar och väntar på att handtaget in till miras rum ska åka ner. Känns som en sån här kväll när hon kommer krångla massor. Jag var nyss in och bytte vällingen mot vatten istället. Hon får för sig så mycket när hon är på bushumör. Under tiden jag fyller på vatten hinner hon alltid rusa upp och springa in till Theo och väcka honom.


Jag skrev inlägget klockan åtta men det blev inte inlagt förrän nu då jag uppdaterat med bilder. Tro det eller ej men Mira somnade direkt efter påfyllningen av vatten. Trodde jag aldrig.


Kommentarer
Postat av: Vicky (utlandsmamman)

Vilken underbar sovbild - Ser precis hur skönt ut som helst!

2010-06-22 @ 21:46:02
URL: http://utlandsmamman.blogspot.com/
Postat av: Petra

Bra jobbat mamman;)min Engla slocknade precis nu pjuh,Nova somnade för ca en halvtimme sedan och hon blir oxå väckt av sin vilda syster;)man blir ju galen på dessa kvällar helt slut:(kram o tack för de fina paket som kom idag:)

2010-06-22 @ 23:01:39
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: Anna - Mamma till Felicia & gravid med lillebror

vad skönt. Felicia har oxå den där sovstilen :)

2010-06-23 @ 06:36:18
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: Victoria ♥

cool design :D

2010-06-23 @ 07:30:49
URL: http://natdhasis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback