Hur vet man att det är allvar?

2010-03-21 14:22:20 Mitt mammaliv
» Kommentarer(8) «


Mitt lilla hjärtegryn är forfarande snorig och täppt i näsan efter flera veckor. Nu har han även börjat hosta och rosslar rejält stundtals. Det blir liksom inte bättre utan snarare värre och värre. Ingen feber.

När vet man om det är riktigt allvarligt? Hur allvarligt ska det behöva bli för att man ska ringa vårdcentralen?

Mina tankar går ju åt rs-viruset. Hur sjuka är dom om de drabbas av det?

Finns inget jag kan göra för att hjälpa honom heller. Näsdropparna hjälper inte alls längre.

Imorse efter amningen vågade jag knappt somna om för att han andades så jobbigt. Men äter gör han... så han får ju så pass mycket luft iaf att han orkar suga.

Börjar bli orolig. Hjälp mej med goda råd!

 

Kommentarer
Postat av: stine

jag skulle gått till vc om det höll i sig och om jag var orolig, det är ju gratis, bättre att kolla upp en gång för mycket än en gång för lite.



Kram krya på er

2010-03-21 @ 15:16:45
URL: http://pokerfrugan.blogg.se/
Postat av: Malin Thörnberg

Ring vc! Det skulle jag gjort :) Sydag snart :)

2010-03-21 @ 17:28:36
Postat av: Sandra

Edvin har ju haft RS så jag har ju lite koll. Ringde sjukvårdsupplysningen några gånger men dom tyckte inte det lätt allvarlit + att vi var in dagen innan vi blev inlagda och hemskickade pga dom inte trodde det var RS men det var ju det.

Iaf så var Edvin jätte täppt, JÄTTE rosslig, till slut blev han typ grå i ansiktet och hostade och pep, kräktes slem och hade tillsist svårt med maten + att han sov mycket och skrek..

Ring tycker jag och om ni åker in någon gång be dom kolla syresättning!



Hoppas det blir bättre!

2010-03-21 @ 19:04:44
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Helene Isaksson

Hej!

Tråkigt att han inte blivit frisk. Tycker du ska fortsätta med näsdroppar (och/eller bröstmjölk) i näsan för när han ligger rinner snoret "bakvägen" och då blir det hosta. Äter han och är pigg är det ingen fara, små barn rosslar ofta då de inte hostar och harklar som vi vuxna gör. Känner du dig orolig ska du kontakta Vc eller BVC så kanske du kan känna dig lugnare. Krya på er kram från Emaus!

2010-03-21 @ 19:14:20
Postat av: Emmelie

Hej vännen, tycker absolut att du ska ringa bvc, eller vc. Det skulle jag gjort, om inte annat för lugna mina känslor. Vet hur d e att känna sig maktlös...Kram

2010-03-21 @ 19:18:43
URL: http://lillyovi.blogg.se/
Postat av: patricia

Usch låter inget bra!

2010-03-21 @ 21:49:38
URL: http://tricias.blogg.se/
Postat av: Annah

ring sjukvårdsupplysningen om du är orolig så de kan hjälpa dig. ringde ju dit när lykke-lie hade svårt att andas och vi fick ju åka in så hon fick kortison och medicin.

2010-03-22 @ 09:06:25
URL: http://elsklingen.se
Postat av: Petra

Ja fråga mig som e supernojig för allt nu;)Nova fick ju lite svårt med andningen o slem men det gick över fort dock blev vi kvar under uppsikt 2 dygn på Astrid Lindgrens,inge feber inge förkylning alltså inge rs virus som de trodde,men skönt att han äter o är pigg,man känner ju alltid sina barn bäst men tycker som de andra prata med bvc.lycka till kram

2010-03-22 @ 13:16:57
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback