Invigning av nya vagnen

2010-03-07 17:35:48 Shopping
» Kommentarer(4) «


Idag fortsätter vi inviga våra nya inköp här hemma.

På tur stod nya syskonvagnen. Jag är helnöjd. Visst går den lite tyngre än buggan att köra, men jag ser det som enbart positivt att den är stabilare och mer rejäl än Buggan. Lätt går den ju ändå med de svängbara hjulen.
Längden stör mej inte det minsta. Men kan ju vara lite svårt att säga nåt om det ännu eftersom jag inte testat den i någon butik eller buss. Testade med tjejerna idag (de är båda 1½ år) och jag tyckte det gick hur bra som helst. Lite trångt blir det ju när man ska få plats med både vinterkläder och tjocka åkpåsar, men det går och inga ben kläms. Än så länge har jag bara testat att ha sitsarna på detta sätt (se nedan), finns betydligt fler alternativ. Jag tycker personligen om detta sättet då barnen kan sitta och titta på varandra och busa medans man är ute på promenad.






Emmelie min underbara vän


Två alternativ som funkar bra när Theo ska åka med.
Går även att ha honom i den översta sittsen.


Jag gillar speciellt sufletten som går att fälla ner så långt. Täcker barnet bra när det ligger och sover eller om det båser/regnar ute.


Kommentarer
Postat av: sandra

Den ser jätte smidig ut och jättefin! Läste om den förut innan den kom ut men jag tror Alvin skulle vara för stor, han blir ju tre år i sommar. Vilken maxvikt har sitsarna?

2010-03-07 @ 19:48:06
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: sandra

Men då var det ganska hög maxvikt! På vår phil och ted är det 15 kg på syskonsitsen men den ska ju Edvin ha om några månader och han väger inte 15 kg på ett tag får jag hoppas :-)Hoppas nji får en bra kväll/natt

2010-03-07 @ 20:52:33
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Emmelie

Gosse vad du hunnit med att skriva, jag har lite att ta ifatt=) o jag måste få tacka för den fina kommentaren till kortet, du e underbar! kram!

2010-03-08 @ 09:33:25
URL: http://lillyovi.blogg.se/
Postat av: Linda

Åh, är allt lite avis på din nya vagn!! :-)

2010-03-08 @ 12:13:58
URL: http://lindaskriver.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback