Spårvagns eländen och oskyltade avfarter....borde förbjudas!

2010-03-04 21:13:36 Mitt mammaliv
» Kommentarer(4) «


Hjälp vilken dag vi haft jag och Louise (Och våra fantastiska barn Theo o Ella)! Resan TILL göteborg gick hur bra som helst enda tills vi "bara" skulle svänga av vägen för att smidigt och lätt ta oss till barnvagnsbutiken. Självklart körde jag av vid fel avfart och hamnade i tjottahejti. Vi vände, åkte tillbaka, svängde "bara" av på en avtagsfart och hamnade MITT I GÖTEBORG CENTRUM. Behöver jag säga att jag aldrig kört bil i göteborg, knappt ens åkt bil i göteborg. Kaos! Efter att vi kört omkring i centrum i minst en halvtimme så hamnade vi till sist på rätt väg igen. Vi hade tom gps på Louise mobil och ändå lyckades vi virra omkring så väldigt.

När vi kom till butiken förälskade jag mej i vagnen direkt. Den var exakt så som jag hoppats. Berättar mer om den imorgon när jag fotat den med barnen sittandes i och så.

När jag sedan kom fram till kassan och talade om att jag ville ha en City select, så säger hon lite förskräckt "Men, den kan du inte få med dej hem idag". Då visade det sig att killen som monterar vagnar var ledig just idag. Jag berättar med tårarna i halsen att vi åkt 15 mil bara för att hämta vagnen och att jag vägrar åka hem utan vagn. Snäll som kvinnan var så ordnade hon så att vi skulle få återkomma efter 2 timmar och hämta den.

Vi fick alltså åka IN till stan igen (Jag berättar inte ens om den hemska resan, ni kan nog tänka er) och sedan UT igen i rusningstrafik 2 timmar senare. Självklart åkte vi fel IGEN och fick vända, åka tillbaka, korsa heldragen linje och så var vi helt plötsligt framme vid butiken. (En halvtimme innan stängning, pust pust.)

När vi sedan hade vagnen i bilen och barnen nöjda så trodde jag att vi kunde pusta ut. EN ytterligare gång lyckades vi åka vilse innan vi till sist var ute på rätt väg mot hemma staden.



Jag är glad att jag kom hem med hel bil och utan någons liv på mitt samvete. Förlåt Lousie för min körning, antar att du inte vill åka med mej fler gånger... och ingen annan heller som läst detta :)

Kommentarer
Postat av: Louise

Ligger och små skrattar för mig själv när jag läser ditt inlägg!!

Fy va roligt vi har haft idag, jag åker GÄRNA med dig igen! Super mysigt och helt galet va vad det var :D haha!! Men tycker att vi klarade oss otroligt bra med tanke på att vi faktiskt kom HEM! :D kraaamm sov såå gott

2010-03-04 @ 21:26:47
Postat av: sofia

vilket härligt inlägg=) har ju bott i gbg så vet hur de är att köra där=) men som sagt man vänjer sig och lär sig=) ska bli kul o se bild på vagnen!



kram sofia

2010-03-04 @ 21:35:02
Postat av: sara&sigge

Jag beundrar dig för att du ens vågar köra dit.. jag är en sån stads-fegis när det gäller körning! Vad spännande med foton på vagnen, den verkar riktigt smidig! Ha en mysig helg =) Kram!

2010-03-05 @ 13:29:21
URL: http://kakmonstermamman.blogg.se/
Postat av: Marie

Var gärna med i tävlingen på min blogg, du tävlar om en röd "hopp" ren för barn :) Kram!

2010-03-05 @ 16:45:28
URL: http://lillmian.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback