Lite depp

2010-03-11 20:05:24 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Nu är vi framme och resan har gått bra. Barnen skötte sig exemlariskt.

Ikväll blir det en lugnt kväll här hemma. Vi har en liten tös som inte vill sova, så henne får jag nog strax sätta mej med i soffan med så att hon får varva ner lite innan läggdags. Mira har varit otroligt gnälllig och grinig hela dagen. Hoppas att hon inte börjar bli sjuk eller nåt. Kanske någon tand på G?

Jag är fortfarande väldigt trött. Har en tröttis period. Känner att min ork inte räcker till nåt. Jag som hade hoppats kunna ta tag i mitt liv snart och få lite inspiration till ett och annat. Får nog skjuta på det ett tag och vila upp mej. Hur jag nu ska kunna vila mer än jag redan gör? Jag behöver vår nu. Jag blir alltid deppig innan blommorna slår ut och sommaren gör sig påmind. Jag är verkligen en vårmänniska, kanske pga av att jag är född i maj. Jag mår inte bra när det är vinter och speciellt inte när den är så lång och jobbig som detta året.

Vår, kom NU! Jag behöver dej.

Kommentarer
Postat av: Emmelie

hej o välkomna hit igen. Kan glädja dig med att det skulle bli fint väder o sol imorgon. Kram

2010-03-11 @ 20:17:36
URL: http://lillovi.blogg.se/
Postat av: sandra

Inte så långt från mina hemtrakter alltså :)Jag kommer från Stora skedvi, ligger utanför säter i skogen. Ja jag förstår att det är skönt att komma dit måste snart hälsa på min mamma som också bor kvar i dalarna! Skönt för barnen att få lite skogsluft också :-)

2010-03-11 @ 20:17:55
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Filippa - mamma till Liam

Våren får gärna komma nu!!



Sv: Haha, nej igår kväll blev dett ballerina kex hos mina föräldrar och idag blev det kaka på efterträffen. Dålig karaktär! :P

2010-03-11 @ 22:08:46
URL: http://fillies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback