Ajajaj

2010-05-26 16:51:42 Mitt mammaliv
» Kommentarer(5) «


Fjärde dagen med huvudvärk. Inte roligt alls att inte va på topp. Vet inte om det är det omväxlande vädret eller min allmäna trötthet som gör sig påmind i skallen. Jobbigt är det hur som helst.

Klockan är snart fem och vi kommer att behöva vänta på maken i ytterligare två timmar. Jag gillar inte de här långdagarna. Jag är inte van att vara själv från klockan sju till sju... det tär på krafterna.

Vi skulle egentligen iväg till en kompis nu på eftermiddagen men det blev inställt då en av hennes grabbar helt plötsligt fått feber under dagen. Tråkigt för honom såklart men även tråkigt för oss som sett fram emot lite sällskap.

Det var tur att solen tittade fram så att jag och Mira kunde vara ute någon timme. Tiden går snabbare när man är ute. Theo han bara sover och sover. Ibland har han sådana dagar då man knappt märker av honom, idag är en sådan dag.

Nu ska jag fundera ut någon middag och titta till Theo så att jag vet att han fortfarande andas.

Kommentarer
Postat av: CiliaH

Usch, hoppas huvudvärken ger med sig.



Ja fy vad sur och ledsen jag har varit i eftermiddags men nu har vi (nog) tagit oss samman igen. Jag får ju göra vad jag hinner helt enkelt och hoppas på det bästa.



KRAM

2010-05-26 @ 17:48:20
URL: http://ugglehuset.wordpress.com
Postat av: Sara - Mamma till Max 1,5 år

det är ju så jobbigt med huvudvärk. hoppas den ger sig. jag har också haft mycket huvudvärk den senaste tiden. det sitter i flera dagar och sedan är det borta några dagar för att sen komma tillbaks.

2010-05-26 @ 18:03:09
URL: http://sarasrum.blogg.se/
Postat av: Emmelie

Du kanske också skulle behöva fylla på dina järndepåer, inte bara gravida som behöver göra det=) Innan jag började käka tabletterna så hade jag konstant huvudvärk o var jättetrött...kram o hoppas att värken ger sig

2010-05-26 @ 20:50:25
Postat av: Ulrika

Låsning någonstans? Ett besök hos naprapat eller kiropraktor kan bota huvudvärk...

2010-05-26 @ 22:21:37
Postat av: Mariam

Hej!

Ber verkligen om ursäkt. Om det är till någon tröst så hade vi sett fram emot sällskap också. Daniel jobbade till sex och jag hade ju både storstädat och baka. Noah är fortfarande sjuk (39.4 nu på morgonen) men hör av mig på lördag så ni vet. Vill, vill, vill komma på kalas!

2010-05-27 @ 09:22:57
URL: http://mammamariam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback