Att bära barn

2010-05-02 18:12:17 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Vi har haft en härlig dag jag och barnen. Det blev en riktig utedag och jag tror att kinderna fått lite färg till och med.

Efter lunch skulle jag ta en promenad till konsum för att lämna tillbaka hyrfilmen, det är en promenad på kanske 15-20 min enkel väg. Olyckligtvis hade maken av misstag fått med sig ena vagnsittdelen, så jag fick ta Theo i bärsele och Mira i singelvagnen.
Ni som aldrig testat att gå och och gå med 8 kg extra på magen borde testa. Det var hur jobbigt som helst! Kanske gjode backarna upp och ner det ännu jobbigare såklart... men oavsett plan mark eller inte så var det riktigt bra träning.

Nu har vi just käkat kvällsmat alla tre och kvarstår gör nu den mest spännande delen på dagen - läggningen. Ni kan väl hålla en extra tumme för mej att mira somnar direkt ikväll?

Kommentarer
Postat av: Petra

Gick inte kommentera ovan,grattis till 4 mån dagen jaha då e de födda samma dag:)sv:nää hon provsatt bara i matstol hihi lite kul o testa Englas gamla stol,smakisar tänker jag oxå vänta med det känns galet tidigt kram kram

2010-05-02 @ 21:29:54
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback