En lörda med familjen

2010-05-15 21:56:52 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Det blev en shoppingtur med hela familjen idag. Mira tröttnade ganska snabbt så henne fick vi roa med diverse äpplen, bananer och solglasögon. Tur att lite roar småbarn som man säger.
Jag hittade några fina servetter och ljus till dukningen nästa helg. Tyvärr saknas det fortfarande några detaljer, så jag får nog ge mej ut och shoppa lite på egen hand någon kväll nästa vecka.

Imorgon ska jag baka, bestämma låtar och fixa lite annat pyssel. Måste sy klart en beställning också så att jag hinner lägga den på posten senast måndag.
Till kvällen imorgon får vi besök av svärfar med fru. Alltid roligt när familjen kommer på besök.

Nu sitter vi och slöhänger framför tven och en film som heter Dantes peak. Jag hoppas den är bra annars kommer jag att ångra mej att jag inte gick och lade mej istället för att sitta uppe när jag är trött.

Reklamen slut. Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: Mariam

Den filmen är inte så bra men man måste ändå ha sett den. Tror nämligen den snart blir kult eftersom tv jämt envisas med att visa den. :)

2010-05-16 @ 10:30:14
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: Mariam

Det går inte att kommentera Theos grötätning så gör det här istället...

Hur gick det?? Jag vet att de alltid puttar ut mer än de sväljer men blev han nöjd? Tyckte han det var okej smak? Hur tycker du det var?? Nu blir det ju snart ännu en oberoende bebis eftersom amningen minskar när de börjar med annan mat.

2010-05-16 @ 10:35:23
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: Emmelie

Hej såg att den filmen gick igår men bläddrade förbi den ganska snabbt då d inte alls är min typ av film. Appropå dörröppningarna hos oss så är d normalhöjd 210cm gånger 80 cm.

Lycka till med planeringarna. Kram

2010-05-16 @ 13:28:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback