Kanske det falskaste ni hört???

2010-05-20 11:25:59 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Klockan är kvart över elva och mina två älsklingar sover sött. Mira gick upp strax efter fem imorse så hon behövde sova en tidig middagssömn idag. Hoppas att hon inte blir alltför odräglig till kvällen. Det är tur att vi ska träffa några vänner på Ikeafiket för en fika i eftermiddag/kväll, Mira blir alltid gladare när man har någon sysselsättning på kvällarna.

Jag tog en förtjänad paus en stund mitt i all packning. Jag har gjort klar barnens väska och tvättat två tvättar samt strykt en hel massa som blivit liggandes. Nu återstår min väska och lite "övrigt". Jag blir helt snurrig när man ska packa för att åka bort. Det blir alltid tre kassar i slutet med "övrigt". Blöjor, leksaker, filtar, extra ytterkläder m.m. m.m.

Jag har inte bestämt ännu vad jag ska ha på mej på dopet. Idag är en sån här dag då allt jag prövar sitter helt fult och magen känns gravid i 20:e veckan. Det är bara att ta det som det är... jag ser ju ut som jag gör och lite försent att ändra nåt nu.

Har suttit en stund och övat på min solosång. Ja, jag ska verkligen sjunga solo för första gången på en evighet. Jag är redan nervös. Hur kunde jag få för mej att göra detta??? Jag får sitta och stirra rakt på Theo när jag sjunger och låtsas att ingen annan än han hör. Det dumma med att stirra på Theo när man sjunger en känslosam sång är att jag förmodligen kommer att börja gråta. Falsksång och gråt... ja ni hör ju vilken fantastisk kombo.

Dax att rusa... minutrarna tickar alltför fort.


Kommentarer
Postat av: Anna - Väntan på nummer 2 :)

Du ska se att det kommer att gå bra. Väldigt modigt, hade aldrig gjort det!

2010-05-20 @ 11:40:55
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: Lindet

Hej!



Jag tänkte tipsa dig om mina fyra fina tävlingar..

Solskyddskläder för Sunmate, Personliga kläder från Simply Colors, Namnnappar från Namnnappen och en hemlig gåva från KidMix.



Kanske är något för dig? Kika isåfall in hos mig;

http://lindet.blogg.se



Ha en fin dag!



Kram Lindet



(om du inte är intresserad så ber jag om ursäkt för att jag störde..)

2010-05-20 @ 14:24:20
URL: http://lindet.blogg.se/
Postat av: Sara - Mamma till Max 1,5 år

Å va modig du är! Jag är helt säker på att det kommer gå bra. Det blir bara vackrare om du gråter en skvätt =)

2010-05-21 @ 09:33:48
URL: http://sarasrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback