Packa hela dagen lång

2010-05-20 07:58:04 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Idag är det stora packningsdagen. Jag är redan nervös över hur jag ska hinna med allt. Det gäller att vara effektiv redan på förmiddagen för annars rinner bara tiden iväg ifrån en och så vips är dagen slut.

Jag ser fram emot att åka "hem" till dalarna imorgon. Det är alltid mysigt att komma hem till mamma och pappa och bli lite extra ompysslade. Extra roligt är det när man ser hur bra Mira trivs där uppe.

Magen kurrar och det är dax att få i sig lite frukost. Mira har redan ätit med Maken innan han gick till jobbet. Theo ligger och sover på nedervåning. Fast jag hörde nyss ett litet grrr där nerifrån så han är kanske vaken ändå. Han är så rolig när han vaknar på morgonen för han är så otroligt nöjd och glad varje gång. Han kan ligga och prata med taket och nallen hur länge som helst utan att klaga. Ibland undrar jag hur länge han egentligen varit vaken utan att jag hört honom. :)

Hoppas ni får en bra torsdag! Men får ni nog inte se så mycket av idag... eller så bli det tvärtom och jag rymmer till datorn istället för att packa. Jag är ju expert på att göra allt annat utom det jag borde.

Kommentarer
Postat av: Mariam

Ni äger inte heller en babyvakt alltså...

2010-05-20 @ 09:08:13
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: Emmelie

Du e roligt du=) Ska bli så kul att se er i helgen! Det går så länge mellan gångerna. Vad ska ni göra på semestern i år??? Kanske skulle göra något tillsammans??? Kram!

2010-05-20 @ 10:31:19
URL: http://lillyovi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback