Vart tog orken vägen?

2010-05-18 13:17:18 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Jag sitter här och är helt handlingsförlamad. Jag vet att mina två små gulltroll som ligger ute i vagnen snart kommer att vakna. När de väl vaknat så är det ingen rast ingen ro. Theo ska äta, det ska bytas blöjor, kläs på, packas ut i bilen, åka och handla, hämta maken på jobbet osv osv. Jag har minst tre saker jag borde hinna med innan de vaknar men jag bara orkar inte göra nåt.

Jag vet att jag klagat på min trötthet innan. Men jag måste bara få klargöra att jag aldrig varit så här slut förut som jag är nu för tiden. Mira ville gå ut idag och det var så otroligt nära jag talade om för henne att tyvärr gumman mamma orkar inte göra annat än att sitta på en stol hela dagen. Jag hoppas verkligen att sommaren kommer snart så att vi får vila upp oss lite. Det ska bli så härligt att va ute hela dagarna och släppa all press här hemma. Sen är det ju mycket som måste göras och fixas varje dag och som inte går att strunta i... men på sommaren är allt så mycket enklare på nåt vis.

Ikväll (förhoppningsvis) kommer jag att lägga ut en hel del kläder på tradera. Jag kommer att länka härifrån så att ni också kan gå in och fynda. Det kommer att va en hel del mykidoo kläder som är helt oanvända och från årets kollektion! Missa inte det!

Kommentarer
Postat av: Ida Fridalius

Jag har all förståelse för att du är trött! Jag är dödstrött och jag jobbar ju bara. Det är ju rena semestern jämfört att vara hemma med barnen. Även om det inte alls är lika roligt! Just nu är jag så trött så jag orkar inte ens skratta, det är INTE likt mig...

2010-05-18 @ 13:21:49
Postat av: Anna - Väntan på nummer 2 :)

Här är en till. Idag vill jag lägga mig i soffan med godis framför en riktigt bra film. Ingen ork eller lust att göra nått.

2010-05-18 @ 13:25:14
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: Petra

Då är vi två,ja har nog inte varit så här trött o orklös sen graviditeten då mitt järnvärde var lågt,pjuh vad beror det på?hoppas vi piggar på oss:)kram o kläder i vilken storlek?

2010-05-18 @ 13:36:24
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback