Första passet imorgon

2010-11-20 19:20:47 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Den här dagen gick verkligen i rusande fart. Jag hann inte med riktigt. Jag har inte mått så bra idag med huvudvärk o andra små krämpor. Fick en hög med mössor gjorda iaf och nu ska jag försöka få dem tryckta under de närmsta dagarna.

Imorgon jobbar jag! Första dagen på 1½ år. Hoppas jag inte gör bort mej alltför mycket. Jag har åtminstone suttit och pluggat kampanjkatalogen de senaste dagarna. Känner mej laddad att komma ut och träffa lite folk. Få sälja och känna av julstämningen som är i butikerna. Blir ett kort pass imorgon på tre timmar, men det räcker kanske som första pass;)

Just nu står maten i ugnen. Det blir helstekt fläskfilé med fyllning. Ett eget recept jag hittade på idag så vi får väl se hur det smakar. Det är roligt att experimentera lite i köket. Ibland lyckas man ibland mindre bra.

Hoppas att ni alla har en rolig helg. Vår helg kommer att gå fort. Imorgon hinns det nog inte med så mycket mer än jobb. Maken och barnen ska på barnvälsignelse på förmiddagen. Tyvärr hinner jag inte gå på det innan jobbet. Jaja... nu ska jag iaf återgå till maten så att det inte bräns vid.


Kommentarer
Postat av: CiliaH

Kul att komma igång och jobba lite. Jag hoppas på att min intervju på onsdag ska gå bra.



KRAM

2010-11-20 @ 21:09:50
URL: http://www.ugglehuset.se
Postat av: Sara - Mamma till Max 2 år

Kul med jobb!



Jag har också haft huvudvärk hela dagen idag. Är så jobbigt! Nu ska jag få massage av min man och hoppas det känns lite bättre då.



Vi ska också på barnvälsignelse imorn =).

2010-11-20 @ 21:35:43
URL: http://sarasrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback