Kisseriet del 2

2010-11-17 13:33:02 Mitt mammaliv
» Kommentarer(4) «


Jag kan inte annat än att skratta åt saken.

Jag är lite så att det ska vara allt eller inget. Tänkte då att kanske är Mira av samma sort. Om vi slutar tvärt med blöjan så kanske hon inser grejjen med pottan. Hitintills idag har det blivit två olyckor. En precis efter att hon suttit på pottan och försökt och en efter maten. Jag trodde inte att hon skulle kissa så nära inpå varandra så jag var helt oförberedd. Inte blev det så kul heller då Theo andra gången passade på att åla igenom hela kisspölen då jag sprang efter mira in på toan.

Tur att jag är envis. Vi kör hela dagen idag så får vi se hur det går. Kanske lyckas vi pricka in rätt någongång iaf. Hon är åtminstone stolt över att få gå omkring utan blöja och med enbart sina söta trosor.

Måste bara inflika att undertiden jag sitter och skriver detta inlägget så händer ytterligare en olycka. Den här gången sprang hon iaf mot pottan samtidigt som hon kissar utan att jag sagt något. Framsteg???

Kommentarer
Postat av: Petra

Hej underbara du!

Mössan kom idag i posten och gissa om att jag blev glad. o lillan såklart. Men jag har ju inte satt in än?! Fortfarande okej att vänta tills fredag?

Så underbart fin den var! Du är jätte duktig du!



Lycka till med blöjsläppandet. Min bara vaknade en morgon för tvcå år sen och hade bestämt sig för att gå till dagis utan blöja. Det är så olika.

Men lycka till

Kram

2010-11-17 @ 16:24:48
URL: http://zupermamman.blogg.se/
Postat av: Malou

Ja det ät ju ett litet framsteg i alla fall. Men stressa inte fram det, hon är ju bara två och ett halvt =)

Postat av: Jenny ♥

Åhh, det är så otroligt jobbigt när man är mitt i den där fasen! Det som fungerade bäst för oss var att vi gav henne en godisbit för varje gång hon kissade, berättade hur duktig hon var och att hon varje gång hon kissade på pottan el toan skulle få en stooooor godisbit ;-)



Kram o lycka till vännen!

2010-11-17 @ 19:53:49
URL: http://www.jennyn.se
Postat av: CiliaH

Hihi, absolut ett framsteg, då vet hon ju i alla fall var kisset ska vara :) Håller tummarna för fortsatta framgångar.



KRAM

2010-11-17 @ 20:45:46
URL: http://www.ugglehuset.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback