Lite julångest i shoppinglandet

2010-11-25 12:01:14 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Idag har vi en städa och fixardag här hemma. Jag läser runt på bloggar och inser hur många det är som adventsstädat och pyntat redan. Hjälp vilken ångest! För det första har jag ingen inspiration alls till att julpynta. Vill köpa massa nytt, men det har vi inte råd med för tillfället. Får använda det vi har sedan förra året och hoppas att jag kan få till lite stämning med hjälp av de grejjerna.
Städa vill jag inte heller göra, men det är ju något nödvändigt ont. Barnrummen är färdiga iaf, bara 4 rum kvar. Det går ju fort bara man börjar... hmm...det var ju just det.

Jag är så otroligt shoppingsugen! Vill handla fina julkläder till mej själv. Massa inredning. Smink. Listan tar aldrig slut.

Vi har haft sån otrolig otur på sistone. Bilen börjar låta konstigt och skulle behöva in på service. Vår dvd pajjade häromdagen. Platttven på nedervåningen tappar bilden titt som tätt och det dröjer nog inte länge förrän den också pajjar. Samtidigt som vi vill måla tak i de rummen vi inte gjort ännu. Göra om i badrummet och byta tvättmaskin samt torktumlare. Ja ni hör ju hur det låter. Man skulle ha varit miljonär.

Nä, kläd och inredningsshopping blir det dåligt med denna månaden. Har jag tur kanske jag kan unna mej en röd och en svart topp för 99 kr/st på h&m och sedan köpa en tygblomma att piffa till dom med.

Fy va trist det är att lägga pengar på saker som gått sönder!



Piggar upp mej med en busbild på min tokfia

Kommentarer
Postat av: CiliaH

Åh det är ju så tråkigt när allt havererar på samma gång.

Kan trösta dig med att jag använder också samma julpynt som jag gjort i flera år, jag bara bygger på det lite och byter ut sånt som gått sönder.



KRAM

2010-11-25 @ 12:54:34
URL: http://www.ugglehuset.se
Postat av: Fröken M

hihi... jag kan trösta dig med att inte jag heller lyckats få fram adventspyntet än... men i morgon kanske ;)

2010-11-25 @ 16:00:45
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Anna - Mamma till två små troll :)

Samma här. Vill köpa massa nytt men just nu är prio julklappar. kommer fler månader.

2010-11-25 @ 16:40:54
URL: http://tokmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback