Lite sjukdom, lite film och lite morgondag

2010-11-01 18:28:45 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Nu har maken äntligen kommit hem och vi har fått lite mat i magen. Åhh va jag hoppas att barnen mår bättre imorgon eller att jag åtminstone har lite mera ork och tålamod. Tycker så synd om dem när de är sjuka. Önskar man kunde ta deras sjukdomar på sig själv istället. Mira har inte ätit nåt alls idag. Stackars lilla tjej. Är rädd att förkylningen satt sig i halsen, bara att hålla tummarna att det inte blir något allvarligt av det hela.

Ikväll har jag hyrt nyaste Beck filmen "Levande begravd". Jag hoppas den är bra. Vi kände både jag och maken att vi behövde en lugn stund i soffan ikväll. Imorgon ska jag dock sätta mej vid symaskinen hela kvällen. Har flera beställningar som ligger på väntelistan. Fick lite tyger idag... jag hoppas på två till leveranser under veckan. Bilder kommer såklart på sybloggen framöver. Jag hojtar till när bilder kommit ut.

Gokväll!



Vill man inte sova men råkar göra det ändå så kan det bli att man hamnar sittandes på detta viset. Tur att Theo har ett fluffigt täcke, annars hade ju stackars ryggen gått av.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback