Nya rum - nya möjligheter

2010-11-22 22:40:56 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Nu har vi flyttat runt barnen. Theo somnade gott i sitt nya rum. Återstår att se hur natten utvecklar sig. Mira hade lite svårare att komma till ro i sitt nya rum. Hon somnade strax innan tio ikväll. Hoppas hon kan sova länge imorgon. Jag är så trött på att hon inte kan somna på kvällarna. Hon vill ha mjölk, ska kissa, sitta i soffan, ha lampan tänd, läsa EN saga till, krama pappa, krama mamma, gråta lite osv osv. Jag hoppas verkligen att det ger sig snart och att hon kommer i säng klockan sju som hon ska. Det är tur att Theo somnar när han ska iaf. Hans kvällsbus har försvunnit och ersatts av nattbus istället.

Jag har just kört ett pass på min crosstrainer. Nu är jag frisk igen och det är dax att köra igång med träningen på allvar. Denna veckan ska jag köra minst 4 kvällar har jag bestämt.

Imorgon händer inget speciellt. Jag ska plocka och städa i barnens rum och få det lite mysigt. Bilder kommer efter det. Kanske borde passa på att rensa bort lite leksaker också. Bitleksakerna används inte så mycket längre. Jag menar... det går ju lika bra att bita på syrrans docka som på en bitring. Hoppas Mira kan se det roliga i att städa och inte klättrar på väggarna redan vid klockan nio som hon gjorde imorse.

 

Theo övar på att gå. Gåvagnen har blivit en favorit här hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback