Städning, julkortsförsök och kaffetår

2010-11-13 10:10:51 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Idag blev det en tidig förmiddagskaffetår. Sitter här och njuter av min kopp och en liten bit mörkchoklad. Barnen leker på nedervåningen medans maken städar runtomkring dem. Jag städar egentligen också men har bara tagit en liten micropaus. Man behöver lite kaffe för att orka och så behöver min huvudvärk lugna ner sig innan jag kör igång igen. Fattar inte att den inte vill ge sig. Har gått två veckor nu med sprängande huvudvärk. Kanske skulle jag behöva ta några riktigt starka migräntabletter för att få bort det en gång för alla.

Idag ska vi som sagt storstäda huset. Vi får skylla oss själva när vi låtit det förfalla under vår sjukvecka. När städningen är färdig ska jag sätta mej och sy. Jag är så glad över alla beställningar som ramlat in de senaste dagarna. Ni anar inte hur lycklig det gör mej att få sy mössor och hålla på med nåt jag verkligen tycker om. Det är skönt att få smita undan från hemmet en stund och sätta sig vid symaskinen och bara fokusera på de där sömmarna.

Vi har även hunnit med att fota julkort idag på morgonen. Jag vet egentligen inte om det blev något julkort. Det är inte det lättaste med en grabb som bara kastar sig hit och dit och en tjej som hatar kameran. Av 80 bilder blev ett kort hyffsat. Kanske gör vi ett nytt försök senare idag, eller så nöjer vi oss med det "hyffsade" kortet och inser att det förmodligen inte blir bättre än så:)



Kramas kan han vår lilla gullgroda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback