Theo 10 mån

2010-11-02 22:14:56 Theo växer & utvecklas
» Kommentarer(1) «


Idag "fyller" gullgrodan 10 mån. Han växer så det knakar.

Det märks att han kommit in i en ny fas igen. Han är extra mammig och klängig. De senaste dagarna har jag burit på honom konstant under vaken tid. Säkert kan det ha en del att göra med att han är sjuk men mycket av det kom redan innan han blev krasslig. Att han utvecklas i massor nu är väldigt tydligt. Nytt för denna månaden är att han lärt sig dra sig upp på knä mot saker och ibland även upp på fötterna. I sängen ställer han sig upp hela tiden. Sova vill han inte längre göra på dagarna. Det tar långt tid innan han kommer till ro och när han väl somnat så sover han mycket kortare än tidigare.

Första rejäla sjukdomen har vi också gått igenom nu. Öroninflammation och super förkylning. Jag tycker tyvärr inte att han blivit så mycket bättre så imorgon kommer jag att ringa vårdcentralen igen och rådfråga hur vi ska göra. Ska försöka få någon hostmedicin utskriven för idag har han hostat så han spytt upp precis allt jag fått i honom. Min syster kan nog instämma i att Theo inte alls var sig lik idag. Han är väldigt slö och orkar inte ens sitta själv på golvet. Stackars liten.

För övrigt är det fortfarande en glad, "pratig" och nyfiken 10 mån bebis. Jag ser fram emot att se vad som händer kommande månad.


Liten kille har blivit större

Kommentarer
Postat av: Tova

Usch, aldrig roligt när de är sjuka! Elliot har också varit förkyld och febrig för första gången. Han var inte alls sig själv, och tog för en gångs skull paus från krypandet och klättrandet överallt. (På ett sätt lite skönt också...)

Men han verkar också vara i en extra mammig fas nu, gråter om han ser att jag lämnar rummet. Man får försöka "lura" honom lite ibland och smyga iväg :P

Kram

2010-11-03 @ 10:11:15
URL: http://trasslet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback