Det där med att träna

2010-10-25 13:39:59 Träning
» Kommentarer(1) «


Idag blev det en långpromenad hem från öppna förskolan. Mira behövde sova middag så jag passade på att gå en extra runda när jag ändå var ute.

Jag måste skärpa mej med mina träning och promenader nu. Känner att jag blivit alldeles försoffad på sistone. Har inte haft någon ork helt enkelt. Varken ork eller tid. Tyvärr syns det direkt på kroppen när jag inte rört mej på ett tag. Man är inte som man en gång var efter två barn... magen har en förmåga att töja ut sig 2 dm bara jag äter en macka för mycket.

Nej... nu får jag ta o skärpa mej! Vill ha en crosstrainer i julklapp, men tills jag lyckas övertala maken om att jag verkligen kommer att använda den så får jag väl överbevisa honom genom att åtminstone försöka ta mej iväg till gymmet eller gå en promenad varje dag. Maken tror nämligen att jag har miljoner olika träningsredskap hemma som jag inte använder. I verkligheten är det bara 3 saker. Ett gummiband, en pilatesboll och en vibrationsmaskin. Gummibandet har jag slarvat bort. Pilatesbollen tar så stor plats och har inte blivit uppblåst ännu efter flytten. Vibrationsmaskinen används ibland men den låter så mycket att jag inte vågar använda den när barnen sover och när de inte sover är det också omöjligt för Mira bara ääääälskar att stå på den hon också. SÅ... viljan finns alltså, men det blir inte så mycket mer än så. Men en crosstrainer skulle jag verkligen använda. LOVAR!

Vi får väl se vad jultomten kommer med. Något bra hoppas jag att det blir iaf. Tills dess... promenader i massor. Heja mej själv!

Kommentarer
Postat av: Maken

Hoppsan, du råkade glömma att nämna stegmaskinen i garaget + hantlarna som lånades ut till din broder...

För att inte tala om trappen vi har hemma som funkar utmärkt för step-up-övningar!

2010-10-25 @ 15:06:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback