En energilös och en energispruta

2010-10-20 11:17:34 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Jag försöker få lite gjort medans Theo sover, men jag får liksom inte tummen ur att göra nåt. Kanske är det ok att sitta osminkad, kika med ett halvt öga på "efter tio" och bara vara en liten stund?

Jag och Theo tog sovmorgon till strax innan åtta idag med. Vilka lyx mornar! Jag är så glad att Theo sover hela nätter nu för tiden, kan inte riktigt förstå att vi är så lyckligt lottade. Mira sov inte hela nätter förrän hon var nästan två år. Hon krånglar fortfarande mer på nätterna än vad Theo gör. Vår gullgroda är en lyxbebis helt enkelt.
Vilken buse han börjar bli! Han klättrar och kastar sig på allt som går att ta i. Han rycker i sladdar och skrattar högt när mamma säger "ajaj". Det är roligt att se hur hans personlighet mer och mer kryper fram. Härligt att se upptäckarlusten och nyfikenheten som tittar fram hela tiden.

Även idag jobbar maken kväll så jag och Theo är ensamma hela dagen. Funderade på att höra av mej till någon vän... men jag har inte tagit tag i det heller. Kanske blir det människa av mej efter maten. Behöver nog lite energi för att få något gjort.



Min lilla busunge. Här i plyschbyxor från lindex och en tröja från coop.

Kommentarer
Postat av: Emmelie

Vet precis hur du känner dig. Jag hade en sån dag igår då jag inte ville eller orkade göra något. Idag höll på att bli en sån dag men efter en STOR kopp kaffe o lite korsord framför tv så är jag som en ny människa. Så nu har jag gjort all tvätt samt vikt den torra o plockat i huset=)

Hoppas du får samma kick! Kram!

2010-10-20 @ 11:25:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback