Inte alls som det ska vara

2010-10-28 08:01:10 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Hjälp, vilken natt! Det började med att Theo vaknade lagom tills vi skulle gå och lägga oss på kvällen. Närmare tolv somnade han till sist mellan oss i sängen. Observera att Theo aldrig sover mellan oss annars. Enda sättet att få honom lugn var att ligga och hyscha och klappa honom på ryggen. Sen har han vaknat mest hela tiden hela natten. Vi har fyllt på med alvedon så ofta man får och ändå har han jätte febertoppar så snart alvedonen går ur kroppen. Gullgrodan verkar ha ont i halsen också och hostar en hel del. En riktigt jobbig förkylning han åkt på. Jag hoppas verkligen att Mira klarar sig och att hennes gnällighet inte beror på att hon mår dåligt utan att det är för att lillebror inte är som vanligt.

Idag blir det alltså en dag på hemmaplan. Jag som hade planerat att åka till stan i massa ärenden. Det får vänta. Viktigast just nu är att få Theo på benen igen. Ska vi orka den här dagen gäller det att ha noll krav. Jag kommer nog att försöka undvika de flesta dispyter med Mira idag och lägga all städning och tvätt på hyllan.

Kommentarer
Postat av: Anna - Nybliven 2 barnsmamma

Låter som min natt och dag. Fast Flisan har en ganska mild förkyldning. Skit i allt och försök att vila när det går.

2010-10-28 @ 08:54:19
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: Frida

Usch känner igen det hära. Haft samma sak här hemma, en jätte förkylning åkte både jag oc Line på. Men hennes verkar aldrig gå över. Samma som er, febertoppar, hosta och för att inta tala om allt snor. Inte sovit på två nätte. Men det går över säger de :) Gör som vi, så lite som möjligt, dagen får bli vad den blir. Önskar lillkillen allt gott med att bli av med skiten.

2010-10-28 @ 09:14:59
URL: http://childofdestiny.blogg.se/
Postat av: Sandra

Stackars liten kille! Edvin blir alltid jätte dålig vid förkylningar och vaknar hela tiden, han brukar inte heller sova hos oss så det är svårt att få honom att sova bra i vår säng med! Hoppas han piggnar till snart! Kram

2010-10-28 @ 09:33:31
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback