Mysig morgon och saknad tjej

2010-10-21 12:56:44 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Idag tog maken lite sovmorgon och började jobbet några timmar senare. Han har som ni kanske förstått jobbat kväll hela veckan, så han hade några timmar att ta ut ledigt idag. Mysigt att äta frukost tillsammans och ta det lite lugnt på morgonen.

Jag har suttit på förmiddagen och tryckt texter på några mössor. Theo har som vanligt sovit och vaknade ganska nyligen. Vi ska strax till att äta lite lunch och sen gå ut på en promenad. Jag behöver nog lite luft efter att ha suttit inne nästan hela veckan.

Vi får uppdateringar några gånger dagligen från Mira och än så länge har hon under protester pratat med mej endast två gånger. Varje gång mormor frågar om hon ska prata med mamma så säger hon nej. Min lilla tös som annars älskar att prata i telefon. Antingen har hon så roligt och är så upptagen att hon inte hinner prata med mej eller så är det någon form av straff för att vi lämnat henne uppe i dalarna. Själv tror jag på det förstnämnda, för hon verkar trivas som fisken i vattnet. När jag hör hur hon pratar och busar i bakgrunden när jag sitter i telefon med mamma så saknar jag henne nåt otroligt mycket. Mira är verkligen en glädjespridare och det är otroligt tomt utan henne här hemma. Kanske därför Theo sover så mycket också, han är helt enkelt uttråkad av att bara vara med mamma hela dagarna.

Imorgon får vi iaf träffas igen och det ser jag fram emot. Men idag och ikväll ska jag faktiskt njuta lite av tystnaden och passa på att göra sådant som jag bara kan göra med ett barn hemma. För det ÄR skillnad att bara ha ett barn. Testa så får ni se!;)


Kommentarer
Postat av: Anna - Nybliven 2 barnsmamma

Jag kan tänka mig att det är stor skillnad.

2010-10-21 @ 19:19:30
URL: http://tokmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback