Sjukstuga

2010-10-27 14:09:14 Mitt mammaliv
» Kommentarer(5) «






Att vi har sjukstuga här hemma är anledningen till att jag inte tittat in på internet förrän nu. Theo hade 39 graders feber för en stund sedan. Nu ligger han och sover i sin säng med lite alvedon i kroppen. Jag hoppas att det gör att han vaknar lite piggare i eftermiddag.

Så typiskt att han blir sjuk när jag planerat att träffa två vänner imorgon och ha en lunchdate på stan. I helgen är det även planerat att två vänner och deras två döttrar ska komma och hälsa på oss. Vi får ju inte vara sjuka till då! Jag och Emmelie ska åka till ullared på lördag och det har jag längtat efter huuur länge som helst. Att vi får kompis besök från dalarna sker inte alltför ofta heller, så det vore verkligen jätte tråkigt om vi måste ställa in pga av en envis förkylning.

Just nu sitter jag på golvet i lekrummet. Även Mira är lite extra gnällig och mammig idag. Självklart ville hon inte heller sova middag. Jag borde inte ens bli förvånad. Allt är så typiskt. Klart att hon blir mer krävande när hon ser att mamma är upptagen med lillebror. Klart att maken jobbar kväll mitt i allt. Tur att jag ringt hit min syster som ska göra oss sällskap någon timme i eftermiddag. En räddare i nöden!

Kommentarer
Postat av: Anna - Nybliven 2 barnsmamma

Urs då. Brukar vara så. L jobbar alltid över just den dagen jag verkligen behöver honom hemma. att han just ska pricka sånna dagar!

2010-10-27 @ 15:50:55
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: britta Bloggar

Stackars! Krya på sig!!!

2010-10-27 @ 15:58:48
URL: http://brittabloggar.wordpress.com
Postat av: Emmelie

Visst är d skönt med familjemedlemmar som kan ställa upp. De är guld värda!!! Vi ska be o hoppas att febern ska ge sig. Vi är inte såå jätterädda av oss för förkylningar men feber är ju inte så kul att få...kram

2010-10-27 @ 16:55:13
Postat av: johanna med tyra och otto

Krya på er....



vi ska med till ullared på lördag, kanske ses vi? inte för jag vet riktigt hur du ser ut haha men ändå:P

2010-10-27 @ 17:01:54
URL: http://tvamanaderkvar.blogg.se/
Postat av: Sara - Mamma till Max 2 år

Hoppas det går över fort!! det är ju så typiskt att barn alltid ska bli sjuka när man planerat in en massa kul =)

2010-10-27 @ 21:21:02
URL: http://sarasrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback