Supermamma eller bara en vanlig mamma?

2010-10-07 14:32:39 Mitt mammaliv
» Kommentarer(4) «


Jag är heeelt slut! Jag behövde åka ner till stan för att köpa bröllopspresent till på lördag då vi ska på bröllop. Passade även på att först träffa Jenny och lilla Noomi för en fika på Ikea. Efter det shoppade jag lite med barnen och fick faktiskt tag på en present. Vad kan jag såklart inte säga här. När jag väl hittat en present var klockan redan lunchtid, så det blev en tur till Ikea igen för att äta lite lunch.

Visst låter det inte så jobbigt? Men tänk dej då två barn som ska in och ut ur bil, kläs på och av hundra gånger. Tjatas med, trotsas med och bytas blöjor... samtidigt som man har en stor vagn med all dess packning med sig.
Jag är jämt svettig nu för tiden.

Jag känner mej iaf som en supermamma som överlevde och fixade att få i oss alla tre mat. Att köra en vagn, bära brickor, bära stolar och hålla koll på barn samtidigt är en konst som det tar lite tid att lära sig.

Mira somnade nyss och jag vet att det är alldeles för sent och att hon bara borde få sova en kvart, men jag kan inte med att gå in och väcka henne. Jag orkar inte. Jag måste få vila öronen åtminstone en halvtimme. Så nu ska jag slå av datorn sätta mej i soffan och stirra in i en vägg i 20 min. SEN, ska jag väcka barnen och försöka få nåt gjort även i eftermiddag.

Kommentarer
Postat av: Petra

Känner igen det där ,man e svettig o stressig jämt,man behöver inge träningspass det sköter barnen så snyggt åt en;)ja vila öronen du det behöver man ibland kan jag tycka att det är värre med allt oljud än just sömnen.ja vi får se om jag drar till västindien el om jag stannar o står ut med alla haha skoj.

2010-10-07 @ 14:48:41
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Tänk vilket toppenjobb man gör som mamma. Inte konstigt att man känner sig glömsk många gånger när man har en massa att tänka på/komma ihåg när det gäller barnen hela tiden :)

Kramar

2010-10-07 @ 15:17:14
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Mariam

DU ÄR EN SUPERMAMMA!



Ja det är verkligen jobbig när man drar runt på två barn bland folk. Barnen i sig är inte jobbiga utan mest lyftandet, fokusen och allt av- och påarbete. Därför jag brukade vänta tills sambon kommer hem.

2010-10-07 @ 18:25:04
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: sandra

Förstår dig! Jag drar mig för att åka iväg med två barn på massa ärenden! Men vi var också på Ikea idag så jag lämnade in Alvin på småland, leklandet där han fick vara en timme sen när jag hämtade honom åt vi glass. Enkelt att kika med ett barn :-) Kram!

2010-10-07 @ 19:51:04
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback