En lugn stund

2010-09-08 13:45:05 Mitt mammaliv
» Kommentarer(4) «


Nu har jag fått en timme helt i tystnad. Båda barnen somnade gott i vagnen när vi gick hem från öppnaförskola. När jag skrivit klart detta ska jag gå ut och väcka Mira. Hon kan verkligen sova hur länge som helst om hon bara får. Theo brukar inte vilja sova i vagnen, speciellt inte om den står still efter att vi varit ute och gått... men just idag gick det tydligen bra.

Även ikväll är jag ensam med barnen fram till läggning. Tredje och sista kvällen. Imorgon är det min tur att "rymma huset", då ska jag smita iväg till gymmet.

Ni kan väl hålla en tumme eller två att vår eftermiddag blir bra. Jag har både huvudvärk och känner mej väldigt trött. Hade tänkt träna ikväll... får se om jag tar mej iväg.

När jag får lite tid över ska jag också berätta för er hur min vecka med NOKA gick. Jag har inte glömt... bara inte haft tiden för att sätta mej ner och berätta.  

Kommentarer
Postat av: Mariam

Fy fan! Fick hem ett smakprov från NOOKA eftersom jag tryckte på "gilla" inne på facebook. Blandade till shaken, tog en smakklunk, spottade och halvt om halvt kräktes. Usch! Vilken otroligt äcklig konsistens. Vet ärligt inte hur mycket av själva sorten blåbär jag kände för minns bara hur tjock, trög och pulvrig den var. = Inget för mig helt enkelt = Dubbel eloge till dig. :)

2010-09-08 @ 18:32:38
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: Therese

Hej, fin blogg du har. Kul att besöka nya ibland och hittade din från Jannies blogg.

Hoppas du piggade på dig och att du kom i väg och träna.

Ha det gott :)

2010-09-08 @ 21:20:29
URL: http://www.tess74.blogspot.com
Postat av: Ida

Hej! Har sett dina fina mössor, och undrar vad du tar för att göra en? :)



2010-09-08 @ 21:29:16
Postat av: claudia

i vilket program är din header gjord? :D

2010-09-09 @ 07:26:22
URL: http://qlaudiia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback