lördagmorgon

2010-09-11 07:10:01 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Det här var ju en halvbra natt måste jag säga. Mira kom in till oss redan klockan tre. Då hade Theo redan vaknat någongång och ropat efter nappen. Efter tre har vi inte sovit något vidare någon av oss. Mira har en vana att ligga med ena benet över en eller ligga och pilla på en med handen. Strax innan sex vaknade hon och ropade på Theo. Theo var inte sen med att svara på systerns rop och så var det igång igen. Vi försökte få dem lugna med en varsin flaska, men det gick inte alls. Nu sitter jag här och trots att klockan bara är sju har jag redan hunnit städa både toaletten och skrivbordet.

Jag borde fundera över vad vi ska ha på oss på bröllopet. (Jag och Theo alltså, maken får bestämma själv vad han ska ha för kläder:)) Hoppas jag hittar något fint att trivas i. Eftersom vi inte är bjudna på festen så behöver vi inte vara jätte uppklädda... men lite fin vill man ju vara såklart!

Frukostdax snart. Blir nog en balja med kaffe idag... tror jag behöver det. Kaffe och alvedon blir mitt levebröd resten av dagen.

Kommentarer
Postat av: Frida

usch sådana nätter är inget vidare :(



Mysigt att gå på bröllop dock!!

2010-09-11 @ 11:51:27
URL: http://childofdestiny.blogg.se/
Postat av: Mariam

Vi har också haft en hemsk natt, typ från läggning till klockan fem på morgonen då alla slocknade av utmattning. Jag vaknade sedan först i familjen och då var klockan nio. :)

2010-09-11 @ 12:18:23
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: sandra

HAde också en jobbig natt! Snark..

2010-09-11 @ 19:21:34
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback