Mittiveckan

2010-09-01 20:44:32 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Åhh suck! Bloglovin funkar inte, min blogg funkar inte. Jag skrev ett inlägg tidigare idag som jag upptäckte nu att det inte blivit inlagt på bloggen. Bloglovin funkar inte heller, vilket är ju så trist med tanke på att det är jätte många bloggar jag följer där som jag inte ens vet adresserna till. Jag får alltså hitta på nåt annat än att sitta och läsa bloggar.

Ikväll har jag varit på inredningshomeparty. En kompis till mej säljer av ett företag som heter Zelected by house. Jätte fina grejjer! Jag ser fram emot september då deras höstkollektion kommit och jag ska ha ett party här hemma. Hoppas jag har några vänner som vill komma hit och ha en riktigt mysig inredningskväll med mej.

Idag har jag och Mira som sagt pysslat... annars har vi inte haft så mycket för oss. dagarna rullar på i rasande fart trots att man inte gör så mycket. Känner ni igen det?

Imorgon är det dax att gå till BVC med Theo. Ska bli spännande att se hur mycket han vuxit sedan sist. Jag gissar på att han väger över 10 kg och är 74 lång. Återstår att se. 

Ha en fortsatt trevlig kväll... det som är kvar på onsdagen.  


Kommentarer
Postat av: CiliaH

Här är det också bloggstrul, bilduppladdningar funkar inte och jag har kluddat och kluddat (och lyckats radera allt) fram och tillbaka. Så tråkigt! Ska det vara så här att ha egen domän kommer jag att gå tillbaka till gratisvarianten.



Kram

2010-09-01 @ 21:30:45
URL: http://ugglehuset.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback