Monkeytown - Ett Mira paradis!

2010-09-28 18:39:56 Mitt mammaliv
» Kommentarer(12) «




 





Idag har jag och Maken varit äkta lekföräldrar. Maken skutade lite tidigare från jobbet idag och då passade vi på att åka till monkeytown (Ett lekland för barn), vilket vi velat göra en längre tid. Mira älskade stället från första sekund. Hon hade inte ens tid att äta upp sin korv med bröd för att hon ville leka varje liten minut vi var där.
Jag måste erkänna att jag inte är någon lekmamma. Jag änskar så att jag vore. Men jag har inte ork. Har alltid tänkt att jag ska bli en sån där ung mamma som orkar sitta och leka med sina barn hela dagarna. Jag erkänner - Jag suckar när jag måste stå och gunga en gunga fram o tillbaka i en kvart.
Men så finns det sådana här stunder då jag samlar alla krafter jag har och så leker jag som aldrig förr. Idag gjorde vi detta för Mira och hon älskade det verkligen... o vi med!

Tänk va glad man kan bli bara utav att se sitt barn komma på hur man klättrar upp för en ställning. Eller va glad man kan bli av att se glädjen hos barnet när det fixar att åka största ruschkanan själv.

Jag tror att vi alla kommer att sova gott inatt.

Kommentarer
Postat av: Mariam

Jodå visst är det bra där men det brukar vara så himla mycket folk. Vi har försökt komma precis när det öppnar och då är det okej någon timme eller två men sen är det knökafullt. Kul att Mira trivdes i alla fall för det är ju himla dyrt.

2010-09-28 @ 19:30:27
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: Emmelie

Så grymt kul!

kanske ngt vi ska göra när vi kommer ner?

2010-09-28 @ 19:31:12
Postat av: -Malin & Ella ♥

Ja verkligen! Tack igen, dom är så fina!!!

Tror min lillasyster kommer klä alldeles utmärkt i sin också.



Jag vill också till ett lekland :)

2010-09-28 @ 20:02:55
URL: http://malinochella.blogg.se/
Postat av: -Malin & Ella ♥

Bra sätt att ta kol på lite energi :)



Du får beställa ett halsband vettja. Kram

2010-09-28 @ 21:09:13
URL: http://malinochella.blogg.se/
Postat av: Frida

Man behöver ine vara en lekmamma för att vara en bra mamma :) Jag är inte heller en som ligger på golvet ch leker hela tiden. Mellan varven gör man som du säger, samlar ihop sig och gör det ordentligt :)

2010-09-28 @ 21:44:11
URL: http://childofdestiny.blogg.se/
Postat av: ellenojag

De verkar ju ha riktigt kul båda barnen, även Theo ser ut att njuta för fullt ;) låter bra med mössan!!



ha en fin kväll! kram

2010-09-28 @ 21:57:24
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: Linda

Åh, där var det längesen vi var nu! Sist var William bara runt 1 år gammal, men han gillade det redan då. Skulle vara kul att åka dit snart igen med barnen. Men man ska ju orka också. Är så himla trött vareviga dag! gäspar



Fina bilder!! De är så söta båda två!



Kram Linda

2010-09-28 @ 22:03:23
URL: http://lindaskriver.blogspot.com
Postat av: Britta bloggar

det låter ju riktigt härligt! och tänk på att du är världens bästa mamma till henne, oavsett om du är lekmamma eller inte!

2010-09-28 @ 22:22:39
URL: http://britta-bloggar.blogspot.com/
Postat av: smyckestokig

säljer jättefina unika namnarmband/budskapsarmband där du kan välja din egna text om du vill. tex ditt namn.barnets, älsklingens mm för endast 79 kr ! Finns även andra smycken till kanon priser välkommen in att fynda. ( ber om ursäkt om du ej vill ha reklam radera bara detta då )



http://smyckestokig.blogg.se/

2010-09-29 @ 04:27:24
URL: http://smyckestokig.blogg.se/
Postat av: Jannie

Vilka härliga bilder!



Ha ha ha Man tackar! Det finns hur mycket kläder som helst till de små där nere.Absolut! Men jag tycker än så länge att det är bäst med bodys i stället för tröjer till Victor.O bodys fanns det inte så mycket.Men för de något äldre barnen finns det hur mycket som helst...Speciellt till flickorna i vanlig ordning!

Leksaker finns det oxå hur mycket som helst av!

Så julklappar är perfekt!

Hoppas ni får en härlig dag! Kramar

2010-09-29 @ 13:39:14
URL: http://ettforsoktilldagbok.se
Postat av: Mariam

Det var verkligen tur för det brukar vara knökafullt. Skönt med en dag då man helt och hållet hänger sig åt barnen. Det är bra minnen. :)

Hämta inspiration från er och får härma någon dag (helg).

2010-09-29 @ 17:15:58
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: Annika - Vildes mamma

Känner igen det där, är inte heller någon "lek-mamma" och är inget vidare bra på vilda bus o.dyl. fastän man gärna hade velat. Mys är jag däremot JÄTTEBRA på ;-) Synd att Vilde inte är den gosiga typen, han är mer en bus-pojk. Men han får stå ut med att bli våldspussad och kramad av mamma så får pappa ta hand om det busigare lekandet (för det mesta i alla fall)... Bra föräldrar är jag övertygade om att vi är allihop i alla fall om det så är mys-morsor eller bus-pappor eller bull-mammor eller allt vad det nu kan vara :-)

2010-09-30 @ 10:03:42
URL: http://leovilde.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback