Vardag hos oss

2010-09-09 12:47:27 Mitt mammaliv
» Kommentarer(4) «


Nu har jag sprungit upp och ner för trappan 20 gånger. Theo är otroligt trött men kan ändå inte sluta vifta med armar och ben, suga fast nappen och somna. Jag hoppas han kan lugna ner sig snart och sova en stund. Storasyster sover redan gott i sitt rum.

Det blir några vardagsbilder från mej så här vid lunchtid. Några vettigare bilder kommer ikväll istället.



Även idag fick jag öva upp mej i konsten att laga mat med två hungriga och kinkiga barn. Receptet för att lyckas med det är att låta Mira hjälpa till att laga mat och att underhålla Theo medans han får sitta i sin stol och titta på när vi fixar. I krissituationer är smörgåsrån en mycket bra uppfinning. I Miras fall är grönsaker en bra "muta".




Jag tycker det är så kul att se varje gång syskonen leker tillsammans. Idag lekte de tittut med en filt. Uppskattas av båda.



Bild från imorse. Helt plötsligt när jag sitter vid datorn hör jag hur det byts kanal på tven. När jag vänder på mej och tittar mot tven så ser jag att det är Theo som hittat dit. Kunskapskanalen bättre än bompa?
Är han verkligen så stor att han fattar att det är knappar man ska trycka på nederst på tven eller har han sett storasyster göra det? Hur kom han fram till tven (Jag satte honom då inte där)?

Kan också berätta att det blev tyst på nedervåningen under tiden jag skrev inlägget.

Kommentarer
Postat av: CiliaH

Hu ja, jag tycker det är svårt att laga mat med en kinkig liten höna så jag kan tänka mig att två små kräver en del mutor, fix och trix ;)



Hihi, lille buskillen!



Grattis till viktminskningen med :) Skönt att få äta lite vanlig mat igen kan jag tänka. Jag hade gått bananas om jag skulle levt på såna en vecka.



Kram

2010-09-09 @ 14:18:55
URL: http://www.ugglehuset.se
Postat av: Erika

Full fart ser jag ;)



KRAM

2010-09-09 @ 14:27:58
URL: http://stoltmammatillmira.blogg.se/
Postat av: sandra

Edvin lyckdes dra ut vår sladd från boxern till tvn så på hela dagen har inte tvn fungerat tills vi kom på att sladden bakom tvn kan vara ut, han hittar på allt i gåstolen :-)

2010-09-09 @ 20:47:31
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Petra

Vilken buse:)

2010-09-10 @ 17:02:31
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback