Lekstuga

2011-08-25 10:38:13 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «




Det har varit så roligt att se Mira leka denna veckan vi varit uppe i dalarna! Hon har haft kompisar varje dag och lekt otroligt bra. Inga bråk och ingen gråt. Underbart med en stor tomt där barnen kan hitta på massa roligt. Just nu sitter de på golvet i lekrummet och tjattrar för fullt.

Theo är tyvärr på uselt humör just idag, eftersom han vaknade innan sex. Annars har även han lekt jätte bra under veckan som varit. Både med och utan kompisar. Till och med Mira och Theo kommer riktigt bra överrens nu för tiden och  kan leka en bra stund tillsammans utan syskonbråk. Hoppas detta håller i sig även när vi kommer hem.



Utklädd och redo för ett besök i "affären". Den påhittade affären som Mira alltid säger. "Mamma, jag ska leka låtsasaffär nu "Undra när hon kommer att inse att lek alltid är på låtsas:)



Om en timme lite drygt ska vi sätta oss i bilen och åka hemåt igen. Ska bli skönt att komma hem även om jag tyckt det varit helt underbart skönt att vara här uppe. Otroligt trist att jag varit dålig konstant och att hela semestern blivit förstörd av min huvudvärk. Jag mår aningens bättre idag men har fortfarande kvar huvudvärken och kommer absolut inte att kunna köra bilen hem. Tur att maken är pigg idag. Jag får nog kurera mig resten av veckan och hoppas vara pigg och frisk på måndag igen när jag börjar jobba.

Kommentarer
Postat av: Mariam

Tycker verkligen synd om dig. Tur att barnen i alla fall skött sig exemplariskt.

2011-08-26 @ 06:34:51
URL: http://mammamariam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback