Regnrusk

2011-08-20 16:48:22 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «




Jag och barnen var nyss ute i regnet en stund. Riktigt mysigt att gå där i regnjacka med huvan uppdragen över huvudet och höra regnet smattra mot öronen.
Barnen verkade inte ens lägga märke till regnet och lekte som att allt var som vanligt.

Vi har två trötta barn här idag. Theo vägrar både äta och sova och hade en lite höjd temp på 37,6 tidigare idag. Ingen feber, men ändå en fingervisning om att allt inte är som det ska i kroppen. Antingen är det pga tänderna som är på G eller så är det någon förkylning som ligger och lurar. Mycket gråt och knäsittande har det blivit idag iaf.
Själv har jag legat i soffan halva dagen. Huvudvärk fortfarande. Så less på detta nu.

Imorgon är det söndag och halva semestern har då gått... Sorgligt fort.

Kommentarer
Postat av: Mariam

Usch. Kan knte vara bra att ha ont i huvudet så länge. Blir lite orolig så det inte är något allvarligt.

2011-08-21 @ 07:21:50
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: Sara - Mamma till Max snart 3 år

Jag har också haft problem med huvudvärk precis som du har för dig. jag hade ont typ varje dag i flera månader. Började sen hos kiropraktor och efter en tuff period med många behandlingar och att jag sedan började träna regelbundet så kunde jag vara symtomfri i flera veckor. Nu kommer huvudvärken tillbaks lite då och då men så länge jag sköter mig med att röra på mig och att inte sitta vid datorn alltför långa stunder så är det under kontroll!!



Helt rätt att du ringer doktorn imorn. jag tycker även du ska försöka söka dig till en kiropraktor eller liknande eftersom spänningarna kan börja långt ner i ryggen och sen gå upp mot huvudet. men klokt att prata med läkare först så det inte är något annat som är orsaken.



kram

2011-08-21 @ 15:48:21
URL: http://sarasrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback