Julfest och luciafirande i sikte

2011-12-15 08:49:28 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Igår vaknade Theo fem i sex på morgonen och jag kände direkt jag plockade upp honom att han var kokhet. Det blev till att skynda sig att springa upp till Maken och tala om att han inte skulle klä på sig och springa till bussen utan istället vara hemma med sjuk pojke.
Idag är det jag som är hemma med Theo och vi sitter just nu och myser i soffan framför en film. Mira har vi just lämnat på förskolan.

Ikväll är det lucia på förskolan och jag hoppas vi kan vara med hela familjen. Theo är feberfri just nu och håller han sig så hela dagen så var vi välkomna dit. Jag ska sy upp Miras lucialinne och fixa lite det sista innan kvällen. Klart att jag är ute i sista sekund.

Idag var planen att jobba med firman och sy det sista av julbeställningarna innan jul. Nu verkar det inte bli något av det eftersom jag är hemma med Theo så jag har just nu lite ångest över hur jag ska lösa det hela.
Antar att jag får sitta kväll/natt i helgen. Jag som hade planerat allt så bra tyckte jag. Hade glömt att man alltid måste ha en B-plan som tvåbarnsförälder.

Ska åtminstone försöka klippa till det sista nu... sy får jag göra en sväng när Theo sover så hoppas jag att den timmen går saaaakta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback