Konsten att hjälpa sig själv

2011-12-06 09:06:02 Mitt mammaliv
» Kommentarer(4) «




Den här morgonen har gått som på räls. Barnen har lekt jätte bra tillsammans och skrattat och haft roligt. Just nu går de omkring med varsin barnvagn och pratar med sina dockor.

Vi ska snart packa på oss vinterkläderna och dra till förskola/jobb. Idag jobbar jag till sena kvällen. Har laddat upp med x antal huvudvärkstabletter. Vadå tablettmissbrukare???

Var till läkaren igår och utvärderade mina huvudvärkstabletter. Hon konstaterade att tyvärr har du nu fått allt som går att få och hjälper inte de så är det bara du själv som kan försöka få bort spänningarna/huvudvärken. Det var ju skit också att jag under de här 4 månaderna ännu inte kommit fram till någon självhjälp. Jag skrev ju att jag skulle börja träna och det målet har jag fortfarande.... men hur tar man sig iväg till ett gym eller ut på en promenad när huvudet värker och dunkar så man måste sätta sig i soffan bara av ansträngningen att gå upp för trappan här hemma? Någon som har svaret på den frågan så får ni gärna säga till.

Nu ska jag dricka upp det sista kaffet och sedan göra oss iordning. Önskar er alla en trevlig dag i snön.

Kommentarer
Postat av: Petra

Trist med denna ständiga huvudvärk:(lider med dig.

Inte så mkt snö på vår mark men lite har det allt kommit vill gärna ha lite mer inför julen:)kram o ha en bra dag trots allt.

p.s så söta de är tillsammans,här leker Engla o Nova bra tillsammans oxå.

2011-12-06 @ 09:49:26
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: Mariam

Du/ni måste beslut att du går först. Minska på jobbet och sluta med företaget, även om det gör dg ledsen. Försök också komma iväg på förmiddagen till träningen, innan huvudvärken slår till för fullt. Lättare sagt ön gjort men du klarar inte heller av att må såhär hur länge som helst.

2011-12-06 @ 10:01:23
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: syster

man går dit med syster och börjar lugnt . Jag och Lisela överväger att köpa kort på friskis, är du med ? :)

2011-12-06 @ 17:27:20
Postat av: Annette D

Jag vet inte hur ni har det med alla föräldradagar osv, men om din man har många dagar kvar så kanske han kan plocka ut lite och på så vis avlasta dig mer hemma. Och du kanske måste låta företaget vila ett par veckor/månader. ...för att DU ska må bra.

Du måste låta sätta dig före allt annat...kanske tom före barnen på så vist menat att dom får va mer på dagis ett tag och du får enbart vila. Jag vet inte om jag ens har rätt att lägga med i detta, men ibland så ser man inte skogen för alla träden, och då kan det va bra med någon utomstående som er/läser din blogg.

Prioritera dig själv, du är din mans enda fru och dina barns enda mamma. DU är viktig!

2011-12-07 @ 08:28:00
URL: http://har ingen nu heller

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback