Nytt på bloggen

2011-02-21 22:03:58 Mitt mammaliv
» Kommentarer(5) «




Visst har maken fixat en fin blogg åt mej idag!? Ni som inte kan se de nya bilderna får trycka f10 så bör det uppdateras.

Ikväll har jag varit iväg och storhandlat mat. Jag gick även en runda i några butiker för att leta ryggsäckar till förskolestarten. Det är helt omöjligt att hitta några söta/roliga ryggsäckar när det inte är skolstartsäsong. De som jag hittat är för små tyvärr.
Det slutade med att jag hamnade här vid datorna framför Tradera för att ev lyckas bättre i mitt ryggsäcksletande. Vi får väl se om jag lyckas buda hem något framöver.

Imorgon är det tisdag och vi har inga planer alls för tillfället. Theo har mått bättre idag. Nästan ingen feber och mycket piggare och nöjdare. Skönt att se att det börjar vända nu.

Nu ska jag gå och lägga mej, imorgon när jag vaknar ska jag ta tag i min mailbox och svara på några mail.

Kommentarer
Postat av: Jenny*

Jättefin ny design!!

Tråkigt att det går dåligt i ryggsäcksjakten.. Om det är till någon tröst kan jag ju berätta att Debora inte har någon ryggsäck med sig till förskolan alls och saknar det inte heller. Skönt att Theo mår bättre! Jättebra att ni fick "gjort" vattkopporna innan förskolestarten ju!

Kram till er alla!

2011-02-21 @ 22:35:49
Postat av: Linda

Desgingen var jätte fin!! :)



NI får ta hand om er!! :)

2011-02-22 @ 06:00:13
URL: http://liiiindanilsson.blogg.se/
Postat av: Mariam

Jasså är det han som gör alla fina bloggsidor åt dig. Han kanske kan lära Daniel för jag vill också ha en riktigt snygg när jag sätter igång igen.



Dina är alltid snygga!!

2011-02-22 @ 08:18:14
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: CiliaH

Här har blivit jättefint inne!



KRAM

2011-02-22 @ 08:34:44
URL: http://www.ugglehuset.se
Postat av: Marlene, mamma till Lilly & John

va duktig han är.. kanske vill hjälpa mig också blink

Asså du.. jag tycker inte att ni behöver några ryggsäckar till barnen.. vad ska ni ha där i? bättre med en hel vanlig plastpåse att ta med med extra kläder som man sen bara kan trycka ihop o lämna på hyllan på dagis. sen när ni ska hem så kan ni bara packa ner sakerna i påsen igen.. en rygg säck tar mkt plats, plus att man alltid tycker att dom är för små... :-)



Hoppas ni får en fin dag.. kram kram

2011-02-22 @ 09:48:59
URL: http://lillyjohn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback