Tränings dax

2011-02-18 14:08:38 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Om en stund ska jag packa in barnen i bilen och köra till stan för att hämta maken. Väl där ska han släppa av mej vid gymmet och så ska jag och sis dra en runda. Jag gillar att träna på fredagarna för man känner sig så där lagom mosig och nytränad när man sedan sitter i soffan ikväll och intar "fredagsmysstämning". Kanske går det också lättare att motivera chipspåsen när man är tränad???

Känns lite trist att sitta inne med sjuka barn när det är strålande sol ute. Borde väl egentligen ha tagit med mej Mira till lekparken medans Theo sov i vagnen. På så sätt skulle han ändå inte ha smittat någon... lite sent att komma på det nu dock när vi snart ska iväg på annat.

Åhh, nu kommer posten. Jag är sådär "nervös och förväntansfull som ett barn på julafton" idag inför postens lämning. Väntar på ett mycket mycket roligt paket som jag lovar att berätta om senare. Måste bara packa upp det först och ta en bild. OM jag nu har tur att det dyker upp idag.



Lite hängig och sjuk grabb

Kommentarer
Postat av: Anna - Mamma till 2 små troll :)

vad har ni för spjällsäng till Theo? Flisan har samma säng som Mira. Alexander har från den serien (alltså spjällsängen). Gillar dom jätte mycket.

2011-02-18 @ 15:54:44
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: Marlene, mamma till Lilly & John

DUKTIGT fröken.. hoppas pass:et va bra!!



Jätte-fina byxor du har sytt. Va duktig du är på allt... KRAM

2011-02-18 @ 16:12:25
URL: http://lillyjohn.blogg.se/
Postat av: Linda

Gå in på denna länken och vinn en matkasse hem till dörren :) http://linassverigeresa.se/c/1083

2011-02-18 @ 19:13:37
URL: http://liiiindanilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback