Kalas och studentfest

2011-06-11 22:10:42 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Idag har vi haft en helt fantastisk dag i kalasandets tecken.

Började med en härlig morgon/förmiddag med min underbara familj. Det är verkligen livet att bara sitta ute i mamma och pappas trädgård och fika samtidigt som barnen springer omkring och busar.

Det blev ett härligt pusskalas när vi sa godmorgon till Mira imorse. Så underbart att få träffa Sessan äntligen. Jösses vilka historier hon har berättat idag. Hon gestikulerar, ropar och skrattar medans hon berättar om sina roliga dagar tillsammans med mormor och morfar (även farfar och Karin såklart som hon också träffat).

Vid lunchtid begav jag mej iväg till min vän Emmelie som hade lunchkalas för ett gäng tjejkompisar. Det bjöds på underbart god smörgåstårta och härlig rabarberpaj. Vi satt ute på altanen och åt medans solen gassade och värmde. Underbara sommar!

Vid fyra tiden blev det sedan dax att ge sig iväg på nästa kalas, denna gång var det min svägerska som skulle firas. Grattis till studenten Anna!
Även där bjöds det på god mat i form av potatissallad och kallskuret. Studenttårta till efterrätt. Behöver jag säga att magen har varit nöjd hela dagen iaf:)

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och ser på film. "Derailed" visas på fyran.

Imorgon blir det släktmatch. Året viktigaste fotbollsmatch om du frågar min man och hans släkt. Frågar du mej så skulle jag vilja påstå att...
...AJ! kan inte skriva mer nu... fick helt plötsligt väldigt ont i både fingrar, rygg och ben. Hoppsan... kan nog inte vara med och spela imorgon. Synd. Jag som verkligen sett fram emot matchen detta året.


Kommentarer
Postat av: Emmelie

=)=)=)=)=)....hoppas du orkar sätta dig i bilen o åka hit imorgonkväll bara=)...Tack för att du kom idag, blev jätteglad. Kram!

2011-06-11 @ 22:43:19
Postat av: Anna

:)

2011-06-12 @ 04:44:14
URL: http://tokmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback