Mamma/son kvalitetstid

2011-06-09 14:10:30 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «




Idag har jag och Theo fördrivit vår förmiddag på stan. Vi avslutade vår lilla shoppingtur med en glass och lite häng vid en parkbänk. Jag fick nästan tårar i ögonen när jag tänkte tillbaka på mitt liv för 3 år sedan.
"På den tiden" bodde vi centralt nere i stan, Mira var nyfödd och jag njöt av mammaledigheten. Nästan varje dag var jag ute och gick medans Mira sov i vagnen. Inte alltför sällan blev det fönstershopping och jag njöt av vår fina stad. Vattnet, shoppingen och kaffe.

Idag insåg jag att sådana här dagar som jag och Theo har idag hade jag alltid med Mira när hon var liten. Vi njöt av livet och myste omkring förjämnan.
Attför sällan har jag kvalitetstid med bara Theo...alltför sällan sätter mej ner med honom och leker utan att någon annan stör eller åker någonstans bara vi två.

Jag förstår att det är så livet med två barn är. Det är svårt att få tiden att räcka till till både sömn, mat, lek och kvalitetstid med barnen en och en. Kanske är det inte heller något barnen lider av? Kanske trivs Theo bäst då även storasyster är med? Han vet ju inget annat egentligen.

Lite sorgligt är det ändå när man tänker på att de här stackars "tvåorna" aldrig kommer att bli några "ettor" i den bemärkelsen att de får vara ensamma med mamma/pappa... om det nu är något negativt. Vad tycker du?

Ja, lite funderingar blev det allt idag där på parkbänken medans Theo med stora ögon tittade på alla fordon vid byggarbetarplatsen mittöver där vi satt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback